Månedsmagasinet på Costa del Sol
ARILDS CORNER DNM APRIL 2023

Med ryggen mot veggen

Våre helter kjemper en desperat kamp mot nedrykk og dermed faren for å slukes i det mørke hullet på nivå 3.  Her vil man være på semiprofesjonelt nivå med fire avdelinger.

Klubber som kjemper om opprykk, mot nedrykk, middelhavsfarere, investorer som spytter inn store midler for å realisere sine drømmer, lokale interesser osv. Kort sagt – en virvlende heksegryte, så nå må alle krefter mobiliseres for at nedrykk skal unngås. Våre helter ligger i skrivende stund på nedrykksplass. Det er ni matcher igjen av sesongen og dermed 27 poeng å kjempe for. De må opp på tykk is. De fire siste lagene rykker ned.

Følg med på Málaga CFs nettside: www.malagacf.com
Her kan du følge den dramatiske kampen for å overleve.

Málaga CF kjemper også på andre fronter, men nå er kampen for å overleve det viktigste.

Hva med Peña Oso Polar i disse mørke tider?

Vi følger selvfølgelig våre helter med hjertebank og kryssede fingre.  Stiller opp på kampene, heier, roper, sukker og prøver sammen med det fantastiske hjemmepublikummet på Estadio La Rosaleda å påvirke spillerne. Tenk bare: på de tre siste hjemmekampene har det vært totalt 70 000 tilskuere. Fantastisk støtte for et lag som kjemper nesten i bunn av tabellen.

Men samme hva som skjer, vil Peña Oso Polar leve videre. Vi vil møtes, gå på kamper, ha aktiviteter, fester osv.  Vi vil overleve, samme hva som skjer.

I dag er det mørke skyer, motbakker, kjemping for alt som kan gjøres for å lykkes. Vi er optimister og vi vet at over skyene er himmelen alltid blå.

¡Vamos Málaga!

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.