Månedsmagasinet på Costa del Sol
Arilds Corner: Det er hardt å være fotballsupporter

Arilds Corner: Det er hardt å være fotballsupporter

I våre dager er det fotball 24 timer i døgnet 365 dager i året over hele kloden.
Fotball er verdens største idrett, og samme hvor du er, så er det lokale, nasjonale og internasjonale matcher, serier, cuper, landskamper etc.

Alle har sine favorittlag og følger med på godt og vondt. Mange er født inn i et lag og følger ‘sitt’ lag fra vugge til grav, mens andre er ‘værhaner’ og vender kappen med vinden og er utro hele livet. Å velge, følge og være trofast kan være hardt, spesielt når det røyner på.

Vi i Peña Oso Polar har valgt Málaga CF

Her har det også røynet på i de senere årene. Noen har fulgt med fra velmaktsdagene og har holdt ut, andre har falt fra og nye har kommet til.Mange av oss er trekkfugler, men her på Solkysten holder vi med Málaga CF. Mange har også lokallag som de følger. Vi er trofaste, men jo lenger man er borte hjemmefra, jo mer følger man med sitt hjemlige favorittlag. Samme hva og hvor- hjertet banker, opp og nedturer, jubel og tårer. Man er med.

Málaga CF 2022/2023

Når det gjelder Málaga CF, har årets sesong hittil vært en gedigen skuffelse.Nye spillere, trenerbytte, manglende resultater, kritikk, opprydding, rettssaker og usikkerhet og uro. Og alt dette preger stemningen på La Rosaleda. Selv på tribunen til den trofaste superfansen Málaguistas begynner det å bli glissent.Men sesongen er bare kommet så vidt i gang og alle er optimister. Det blir sikkert bedre …

VM 2022

Høydepunktet i år er VM 2022 for herrer i Qatar 20.11 til 18.12.Selv om serier, cuper etc. er i full gang i alle land, står vi foran årets store fotballbegivenhet.Dette har vi ventet på i fire år. I mellomtiden har vi vært igjennom kvalifiseringskamper med jubel og skuffelser og store øyeblikk. Nye favoritter og nye helter har blitt skapt, mens andre har skuffet og er ute av dansen.Skandaler og anklager. Demonstrasjoner. Supportere som vil følge sitt lag ‘live’. Media som kvesser knivene.Sirkuset kommer!

De fleste av oss vil følge våre favorittlag og spillere under VM. På diverse TV-kanaler, plattformer, nettsider, aviser etc. Vi står foran mange harde timer hvor vi følger dansen rundt den runde kula. Og det skapes uforglemmelige øyeblikk og nye helter for fotball-historien.

Som sagt: Det er hardt å være fotballsupporter, men vi nyter hvert øyeblikk.
Vi gleder oss.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.