Månedsmagasinet på Costa del Sol
Juletre til 12 millioner euro · Billig- og hurtigtog som aldri før · Málaga Maraton når nye høyder

Juletre til 12 millioner euro · Billig- og hurtigtog som aldri før · Málaga Maraton når nye høyder

Juletre til 12 millioner euro

juletrae estepona
Foto: Diario de Sevilla
 
Julen varer lenge, og koster mye penger… men i år blir julen ekstra dyr i Estepona. Vakkert dekorert med dyre diamanter fra Bvlgari, Cartier, Van Cleef & Arpels og Chanel står verdens dyreste juletre akkurat nå og lyser opp foajeen på det femstjerners Hotel Kempinski i Estepona. Bak prosjektet står den verdenskjente smykkedesigneren Debbie Wingham, som har satt alle kluter til for å få de dyre diamantene integrert i den tradisjonelle julepynten. Juletreet har en samlet verdi på 12 millioner euro og kan fritt nytes til 6. januar. Juletreet er selvfølgelig høyt bevoktet 24 timer i døgnet.

 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Billig- og hurtigtog som aldri før

renfe avlo
Foto: Diario de Sevilla
Liberaliseringen av det spanske jernbanenettet får Renfe til å yte ekstra. Det statseide togselskapet lanserer nå deres nye AVLO-tog, som fra nyttår vil tilby enkel, rask og – ikke minst – billig transport mellom Málaga og Madrid, Zaragoza og Barcelona. De nye togene er ikke på samme nivå som de kjente AVE-togene. Til gjengjeld er de konkurransedyktige. Fra slutten av januar blir de nye avgangene lansert med svært lave priser. På denne måten forsøker Renfe å komme de nye franske og italienske leverandørene i forkjøpet.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Málaga Maraton når nye høyder

marathon malaga 
For ti år siden hadde ikke Málaga sitt eget maraton. Det var litt pinlig og veldig atypisk for en by av Málagas størrelse. Men når startskuddet går for den tiende utgaven av «Zurich Marathon Málaga» på søndag står 7 150 deltakere klare. Det er ny rekord, og gledelig å se at 15 prosent av de påmeldte er kvinner. Hele 49 prosent av de påmeldte er utlendinger. De fleste kommer fra Storbritannia, Belgia, Italia, Marokko og Tyskland, men byen blir invadert av løpeentusiaster fra hele verden denne helgen. Løpet har start- og målstrek ved Paseo del Parque, nederst ved Calle Larios.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.