Månedsmagasinet på Costa del Sol
Drastisk fall i bilsalget · Málaga mangler kontorplasser · Ny skandale i Junta de Andalucía

Drastisk fall i bilsalget · Málaga mangler kontorplasser · Ny skandale i Junta de Andalucía

Drastisk fall i bilsalget

2019 blir et svært dårlig år for bilforhandlere i Malaga-provinsen. Det er kun solgt rundt 18 000 biler, noe som betyr en nedgang på 16-17 prosent i forhold til i fjor. Bilsalget har ikke vært så lavt i Málaga siden de harde kriseårene i 2009-2010. Forhandlere i provinsen frykter at det drastiske fallet i bilsalget er det første tegnet på en ny lavkonjunktur.
De påpeker imidlertid at usikkerheten rundt fremtidige krav til nye biler, motorer og dieselutslipp absolutt ikke fremmer salget. Det samme gjelder den langvarige politiske krisen Spania er midt oppe i.

 
 
 
 
{loadposition google_native}
 

 

Málaga mangler kontorplasser

kontor malaga 
Det er økende etterspørsel etter kontorlokaler i Málaga. Dette gjelder spesielt i Málaga by, der flere eiendomsmeglere er enige om at byen har manko på 50 000 kvadratmeter når det gjelder kontorlokaler. Flere utenlandske selskaper – spesielt nordiske selskaper – ønsker å etablere seg i Málaga og etterspør sentrale, moderne og komfortable kontorplasser. Nye prosjekter pågår i og rundt Málagas jernbanestasjon, fotballstadion og El Cortes Inglés varehus, men det er behov for mye større prosjekter for å imøtekomme dagens etterspørsel. Derfor vil det settes i gang nye forretningsprosjekter i bydelen Teatinos i nærheten av universitetet. Det vil også bygges tre gigantiske kontorbygg som en del av utvidelsen av havnen.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Ny skandale i Junta de Andalucía

junta de andalucia sevilla 
Skjelettene fortsetter til å velte ut av skapet etter fire tiår med sosialistisk ledelse i Andalucía. I går kunne Elías Bendodo fra den relativt nye PP-C-regjeringen fortelle en sjokkert presse at man nylig hadde overlevert innholdet fra tre hemmelige bankbokser som nylig ble funnet i en av Juntaens bygninger i Sevilla. Uten å gå i detalj kunne Bendodo fortelle at det tilsynelatende dreier seg om materiale som man ikke har ønsket at skulle komme i rettsvesenets hender, samt et stort antall private kontrakter og avtaler mellom tidligere PSOE-politikere og private forretningsfolk. Sosialistpartiet har ikke nølt med å kalle beskyldningene falske.
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.