Månedsmagasinet på Costa del Sol
Fire voldsomme mord på én måned · Ny regjering på vei · Freepik slår alle rekorder

Fire voldsomme mord på én måned · Ny regjering på vei · Freepik slår alle rekorder

Fire voldsomme mord på én måned

policia spanien
 
Den siste måneden har Costa del Sol vært vitne til fire voldsomme mord. Det er flere enn noensinne. De fire mordene er alle relatert til organisert kriminalitet i narkotikamiljøet.
27. oktober ble en bulgarer funnet skutt på veien mellom Marbella og Istán. Tre uker senere ble en araber skutt i sin privatbolig i Marbella, og 22. november ble en brite likvidert med seks skudd i nærheten av boligen sin i Mijas. Siste offer er en 60 år gammel franskmann som ble skutt i Cabopino ved Marbella på tirsdag. Totalt fire mord som politiet forbinder med narkotikamiljøet, men de skal ikke ha sammenheng med hverandre. Både spansk politi og den europeiske politienheten Europol gjør alt de kan for å etterforske den organiserte kriminaliteten, men det er lite de kan gjøre for å forhindre enkeltstående kriminelle handlinger.
 
 
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 
 
 

Ny regjering på vei

ny regering spanien
 
Pedro Sánchez og PSOE er tilsynelatende veldig nær å komme til et forlik med det katalanske uavhengighetspartiet ERC, som skal sikre en ny koalisjonsregjering mellom PSOE og Podemos. De to partiene behøver støtte fra de mindre nasjonalistiske partiene for å danne regjering, og her blir ERC tungen på vektskålen. Forhandlingene med det katalanske separatistpartiet er ekstremt følsomme ettersom partiet er det mest radikale i sitt forsøk på å få et katalansk uavhengighetsvalg. Pedro Sánchez sa på NATO-konferansen i London torsdag at alle forhandlinger og avtaler med de nye samarbeidspartiene vil skje innen grunnlovens rammer.
 
 
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 
 

Freepik slår alle rekorder

freepik
 
Det er ofte triste ledighetstall og lange arbeidsledighetskøer som kjennetegner de lokale nyhetene. Noen selskaper i Málaga opplever imidlertid en slik vekst at de sliter med å finne kvalifisert arbeidskraft. Dette er tilfellet for Freepik, som siden oppstarten i 2010 har utviklet seg til å bli stor suksess. Innen utgangen av året regner Málaga-selskapet med å doble omsetningen og antall medarbeidere. Det vil si en omsetning på 30 millioner euro og 180 ansatte. I 2017 fikk selskapet en fin plassering blant Financial Times’ Topp 30 over europeiske selskaper med størst vekstpotensial. Freepik har utviklet en online plattform bestående av grafisk materiale med design og bilder. Plattformen har i dag kjøpere og selgere over hele verden. Málaga-selskapet forventer en så stor vekst de neste årene at de innen utgangen av 2021 vil ha 500 ansatte på lønningslisten.
 
 
{loadposition google}

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.