Månedsmagasinet på Costa del Sol
Verdens miljøproblemer skal løses i Madrid · Best utsikt i Torre del Mar · Málagas gamle postkontor er solgt

Verdens miljøproblemer skal løses i Madrid · Best utsikt i Torre del Mar · Málagas gamle postkontor er solgt

Verdens miljøproblemer skal løses i Madrid

Denne uken er alle øyne rettet mot Madrid, der statsoverhoder og representanter fra 195 land er samlet. Anledningen er klima- og miljøkonferansen, COP25, som helst skal føre til en omfattende handlingsplan for å forhindre global oppvarming og andre globale miljøproblemer fra å fortsette. Totalt samles 25 000 gjester i Madrids gigantiske konferansesenter som er organisert på rekordtid. Konferansen skulle vært avholdt i Chile, men på grunn av uroligheter i landet ble den flyttet til Madrid og vil vare til 13. desember.

 
 
 
 {loadposition google_native}
 

 

Best utsikt i Torre del Mar

mirador torre del mar 
Et nytt, stort utsiktspunkt er snart klart i Torre del Mar. Kommunen vil bygge en 65 meter lang og fem meter bred «mirador» på strandpromenaden. Byrådet har jobbet med prosjektet i nesten to år, men har nå endelig fått godkjent materialer og byggeplanen av Junta de Andalucía. Den endelige byggetillatelsen mangler fortsatt, men kommunen håper at alt faller på plass neste år. Prosjektet er satt til 426.000 euro, som Torre del Mar selv finansierer.
 
 
 
 
 {loadposition google_native}
 
 

 

Málagas gamle postkontor er solgt

posthus malaga 
Málagas gamle postkontorbygning som ligger like ved El Corte Inglés i sentrum ble nylig solgt for 23,5 millioner euro. Kjøperen er en israelsk forretningsmann som har handlet olje og gass i 30 år. Hans spanske selskap, Nitsba Spain, har base i Barcelona og har stått bak flere store boliginvesteringer. Det antas at den gamle postkontorbygningen vil bli omgjort til enten hotell, ferieleiligheter eller mulig til studentboliger. Bygningen har stått tom i nesten ti år og ble lagt ut for salg i helgen sammen med 22 andre eiendommer i provinsen Málaga som Junta de Andalucía ikke lenger benytter.
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.