Månedsmagasinet på Costa del Sol
Málaga mister direktefly til New York · Billigere å reise med høyhastighetstog · Regjeringen forhandler med separatistene

Málaga mister direktefly til New York · Billigere å reise med høyhastighetstog · Regjeringen forhandler med separatistene

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Málaga mister direktefly til New York

delta airlines
Costa del Sol og turisme pleier å være forbundet med suksess og gode nyheter. Men det er dessverre ikke tilfellet denne gangen. Etter elleve år legger Delta Air Lines ned sitt direktefly mellom Málaga og New York. Det har hittil vært den eneste direkteruten mellom New York og Andalucía. Derfor har ruten hatt stor innvirkning når det gjelder den amerikanske turismen på Costa del Sol og i resten av Andalucía. Málagas ordfører, Francisco de la Torre, er skuffet og frustrert over Delta Air Lines’ avgjørelse og har bedt selskapet bak driften av Málagas flyplass, AENA, om å gjøre alt for å etablere et nytt samarbeid med et annet selskap. Francisco de la Torre har i flere år ønsket seg direkteruter til både New York, Miami og en søramerikansk hovedstad, samt bedre flyforbindelser til Kina og Japan.
 
 
 
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 
 
 
 
 

Billigere å reise med høyhastighetstog

ave tog
 
Fra neste år blir det trolig betydelig billigere å reise med de spanske høyhastighetstogene AVE. Rutene har nemlig blitt liberalisert og åpnet for nye tilbydere. Det betyr at forbrukerne fra neste år står fritt til å velge mellom tre ulike selskaper når de vil ta ekspresstog til for eksempel Madrid eller Sevilla. De nye selskapene er det spanske selskapet Air Nostrum i samarbeid med italienske Trenitalia, samt franske Rielsfera. Det forventes at togbillettene vil bli ca. 20 prosent rimeligere for forbrukerne.
 
 
 
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 
 
 
 

Regjeringen forhandler med separatistene

ERC katalonien
 
Den sittende regjeringen har offisielt innledet forhandlingene med det katalanske nasjonalistpartiet ERC. Skulle regjeringsavtalen mellom PSOE og Podemos bli en realitet, vil Pedro Sánchez & Co. behøve støtte fra en rekke mindre partier – inkludert det moderate baskiske nasjonalistpartiet PNV og det langt mer radikale ERC i Catalonia. Forhandlingene med de katalanske separatistene har fått opposisjonen til å se rødt, men Sosialistpartiet forsikrer at forhandlingene med ERC på ingen måte vil gå på kompromiss med grunnlovens bestemmelser og prinsipper. Sosialistpartiet fastholder at den nye regjeringen vil være klar innen jul.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
{loadposition google}
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet