Månedsmagasinet på Costa del Sol
Boconcept setter trenden for 2020 med nye uttrykk

Boconcept setter trenden for 2020 med nye uttrykk

De spennende nye stilene som vil prege Boconcepts vinter- og vårsesong 2020 heter Dark Wonder og New Neutrals.
Boconcept er kjent som en av de mest globale møbelforhandlerne som følger med i tiden og bidrar til å definere de nyeste stilene innen boligdesign. Selskapet er stolte over å tilby mer enn møbler, og streber kontinuerlig etter å inspirere til lekker design over hele verden. Dette oppnås gjennom den omfattende interiørdesigntjenesten, hvor trente designere tilbyr skreddersydd veiledning for alle typer prosjekter: fra enkle råd i butikken til en komplett ‘make over’ inkludert collager og 3D-visualiseringer.
Boconcept inspirerer også med sine interiørdesignideer som kan sees i deres 300 butikker i 65 land på 6 kontinenter. Hvert år styles interiøret ut fra to trenduttrykk eller temaer; en lett, skandinavisk stil og en mer livlig estetikk.
Du kan allerede nå se begge stilene hos Boconcept i Mijas.
 
Tlf.: +34 951 242 092 / +34 951 492 727

New neutrals 

1154643
 
En frisk og minimalistisk stil inspirert av en hang til det basale og nostalgiske. Estetikken er lys, og det er snakk om toner av lyse tresorter, keramikk, sement og hvit marmor som harmonerer i en delikat palett med pastellfargede nyanser. Minimal behandling gir naturlig tekstur og lar mønstrene komme frem – en taktisk kvalitet som kompletteres av tunge tekstiler og plisserte stoffer.

Dark wonder 

1154669
Mørk, dramatisk og sofistikert. Kvaliteten til Dark Wonder kan ikke benektes og gir hjemmet en følelse av overflod. Over en base av myke, svarte farger stiger lekre, sensuelle nyanser frem i dempede toner. Mørkt lær, semsket skinn og fløyel står side om side med eik og marmor, mens messing, stål og glitrende overflater gir overraskende toner.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet