Månedsmagasinet på Costa del Sol
AXA – ett forsikringsselskap, alle former for forsikringer

AXA – ett forsikringsselskap, alle former for forsikringer

 
Forsikringsselskapet AXA holder til i rundkjøringen ved tyrefekterarenaen i Fuengirola. Her ses teamet av forsikringsagenter, fra venstre: Helen, Prisca, Sara og Yolanda.
Forsikringsselskapet AXA har sitt eget kontor i Fuengirola med franske Prisca Vanier ved roret. Her jobber en håndfull agenter, som på kyndig vis betjener kundene på en lang rekke forskjellige språk.

Alle former for forsikringer – til private og bedrifter

”Vi tilbyr global dekning, i den forstand at vi har hele pakken via AXA. Alt fra forsikring som privatperson med alt hva man har behov for av helse- og livsforsikring, til forsikring av eksportbedrifter og bedrifters ansatte, samt selvfølgelig alle former for forsikringer til selvstendig næringsdrivende (autónomos), som kan variere avhengig av hvilken type autónomo man er registrert som,” forteller Prisca Vanier, som har drevet bedriften siden 1992. I tillegg til sine dyktige medarbeidere jobber hun side om side med sin datter Yolanda Anguíl, som også er forsikringsagent.
Yolanda Anguíl forteller: ”Vi tilbyr som sagt forsikringer til alt hva du kunne ha behov for, men især forsikringen for autónomos mot perioder med arbeidsuførhet skiller seg ut, da AXA som det eneste forsikringsselskapet utbetaler deg kompensasjon fra den første dagen du er arbeidsufør, så lenge det foreligger en legeerklæring. Det utbetalte beløpet avhenger av den valgte typen forsikring.”

Helseforsikring til den tredje alder – uten forbehold før fylte 65 år

”Når du tegner en helseforsikring hos AXA som dekker legebesøk, operasjoner, osv., tegnes den uten forbehold helt frem til ditt 65. år, og forsikringen kan tegnes med eller uten delvis egenandel. AXA er det eneste selskapet som garanterer ikke å kaste deg ut etterfølgende – det står spesifisert i forsikringsvilkårene” forteller Prisca, og tilføyer at det medfølger tannlegedekning, som dekker konsultasjon og tann-ren, når forsikringen tegnes innen årsskiftet.
 
Kontakt Prymar, din AXA-agent i Fuengirola, for en prat om dine forsikringsbehov.
 
C/Molino de Viento 3 (rundkjøringen ved tyrefekterarenaen i Fuengirola)
prymar.ramirez@agencia.axa-seguros.es 650 651 619

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.