Månedsmagasinet på Costa del Sol
Delicatessen – tradisjonell norsk mat til jul

Delicatessen - tradisjonell norsk mat til jul

Julen nærmer seg, og det betyr tiden for tradisjoner hvor særlig maten og julebordet står i høysetet.
Dersom du som nordmann på solkysten ikke ønsker at julemåltidet skal bestå av calamari fritos og en karaffel sangria, er Delicatessen stedet å gjøre julehandelen.
Butikken i Mijas eies av Raúl og Luís, og kommer alle skandinaver med hjemlengsel til unnsetning ved å tilby skreddersydd tradisjonell julemat, eller hjelp til å levere menyen slik mor laget den.
For Delicatessen handler det ikke bare om å selge matvarer, men også om å bidra til en matopplevelse.
«Hvordan den norske julen feires kan jo være veldig forskjellig fra person til person. Det kan avhenge av hvor du kommer fra i Norge, hva man er vant til fra oppveksten og hva som er viktig for hver enkelt. Derfor tilbyr vi ikke bare å lage matretter og sette sammen menyer, men også at du kan komme innom og kjøpe ingrediensene til en rett hvis du ønsker å lage julematen din selv», sier Delicatessens svenske kokk, Renata.
Hos Delicatessen har de bestilt mye til desember, når norske matvarer som ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, rakfisk, marsipangriser, pepperkaker, krumkaker, kransekaker, romkuler, akevitt om mye mer skal være klare til julemenyen.
«Desember kommer til å bli en veldig travel tid for oss, men det betyr at vi kan bidra til å skape en virkelig hyggelig tid for deg,» sier en smilende Renata.
 

Julemarked lørdag 14. desember

Du kan få en forsmak på julen og Delicatessens spesialiteter på den årlige julefesten som arrangeres av Flor Valentin den 14.desember i Centro Idea, Mijas. Blant juleboder og julestemning serverer Delicatessen en juletallerken med medisterkaker, ribbe, poteter, rødkål, saus og alt mulig godt fra det skandinaviske julekjøkkenet.

Kontakt

Telefon: +34 952 58 12 36
Adresse: Centro Idea Carretera de Mijas Km 3,6, 29650 Mijas
 
Åpningstider
Mandag – fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 15:00

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.