Månedsmagasinet på Costa del Sol
Boliglån blir enda billigere · Skolestart · Ny serie om Málaga

Boliglån blir enda billigere · Skolestart · Ny serie om Málaga

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Boliglån blir enda billigere

boliglan
For sjette gang på bare ett år har Euribor-renteindeksen falt, nå til -0,356 prosent.
Dette betyr at det vil bli enda billigere å ta opp boliglån med variabel rente, og at nåværende boligeiere som har variabelt boliglån vil slippe litt billigere unna. Et lån på 120 000 euro over 25 år vil bli 107 euro billigere i renter per år. Selv om flere kjente økonomer, banker og politikere lenge har varslet stigende renter, fortsetter renteindeksen å synke.
Euribor er indeksen som brukes av alle spanske banker for å beregne utlånsrenten. Når Euribor-indeksen faller, følger bankenes utlånsrenter etter.

 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Skolestart

skolestart
Den lange sommerferien er over. Mandag var første skoledag for de 153 000 elevene ved grunnskolen i Málaga-provinsen. Det er 4000 færre studenter enn i 2015. Til tross for det synkende antallet elever, øker antallet utenlandske lærere i skolesystemet. 210 utenlandske lærerstudenter har fått stipend i år, slik at de kan hjelpe spanske lærere med å få fremmedspråkene engelsk, tysk og fransk bedre implementert i de tospråklige skolene. Lærerstudentene vil følge og delta i undervisningen i hele provinsen fra nå til slutten av mai.
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 

Ny serie om Málaga

malaka serie rtve
«Malaka» er tittelen på en ny serie om livet i Malaga. Men det er ikke de fine museene og byens glamorøse områder som er i fokus. Oppmerksomheten rettes mot det harde hverdagslivet, og det røffe miljøet i flere bydeler. Flere kjente spanske skuespillere er med i den nye serien, som vises på TVE hver mandag kl. 22.20 de neste månedene.
 
 
 
 
 
{loadposition google}
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet