Månedsmagasinet på Costa del Sol
Vaksinasjoner mot meslinger · Guaro blir opplyst av 25 000 lys · Kaos i Málaga CF før Almería-kampen

Vaksinasjoner mot meslinger · Guaro blir opplyst av 25 000 lys · Kaos i Málaga CF før Almería-kampen

 vacine

Vaksinasjoner mot meslinger

Det er fortsatt oppe til debatt om man bør vaksinere seg mot meslinger eller ikke, men det spanske helsevesenet anbefaler sterkt at man vaksineres mot sykdommen hvis man ikke allerede har hatt den. Anbefalingen er spesielt rettet mot alle som er født på 1970-tallet, dvs. de som i dag er mellom 40 og 50 år. Myndighetene ønsker på ingen måte å skremme, men oppfordrer folk til å bli vaksinert på bakgrunn av de mindre epidemiene man har vært vitne til de siste årene i England, Hellas, Tsjekkia og Albania.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
lunamora
 

Guaro blir opplyst av 25 000 lys

Den lille landsbyen Guaro, litt nord for Marbella, feirer sin årlige festival «Luna Mora» på lørdag og søndag. I løpet av de siste årene har arrangementet utviklet seg til å bli en av de største turistattraksjonene i Málaga-provinsen med opptil 50 000 besøkende. Den koselige landsbyen vil gjennom hele helgen ha ulike aktiviteter på alle torgene og i byens gamle festning, som er blitt omgjort til et konsertsted. På kveldstid tennes 25 000 stearinlys som selvsagt skaper en unik stemning i den lille byen.
 
 
{loadposition google_native}
 
 
al thani

Kaos i Málaga CF før Almería-kampen

Natt til tirsdag utløp det såkalte transfervinduet i spansk fotball – fristen for å handle spillere. Det endte i rent kaos i Málaga CF. På grunn av den dårlige økonomien i klubben (som ble opprettet av eier og president, Sheikh Al-Thani fra Doha i Qatar), måtte de ta farvel med to spillere som sportsdirektør Caminero hadde sikret seg. Det dreier seg om den japanske stjernen Okazaki og spanjolen Jose Gonzalez, ettersom klubben ikke hadde råd til å betale lønningene deres. De hadde allerede trent med laget i flere uker!
I løpet av den siste timen før fristen utløp valgte klubben i stedet tre rimeligere spillere. Valget falt på den 28 år gamle midtbanespilleren Benhemassa, landslagsspiller fra Algerie, samt to strekspillere, 28 år gamle Sadiku, landslagsspiller fra Albania og 19 år gamle Gonzales fra Manchester City, U-landslagsspiller for Sveits.
Det skal bli spennende å følge de to sistnevnte spillerne, ettersom Málaga CF har higet etter å skaffe seg flere måljegere i flere sesonger.
Klubben har solgt Ontiveros til Villarreal i La Liga, og latt Blanco gå til tyrkisk fotball.
Málaga CF håper på opprykk i La Liga og vil møte Almería lørdag kl. 18.00 på Estadio La Rosaleda. Demonstrasjoner mot Al-Thani er igangsatt.
Billetter er tilgjengelige hos La Peña de Dinamarca: info@malaga-support.dk
tlf. +34 617 700 424
 
 
{loadposition google}

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.