Månedsmagasinet på Costa del Sol
Spansk OL-vinner funnet død
(Foto fra elpais.es)
Skiløperen Blanca Fernández Ochoa er funnet død etter tre dager med intens leting i Fuenfría-dalen. Hun ble sist sett 24. august og var altså forsvunnet i 12 dager før hun ble funnet. Innbyggerne i hjembyen hennes Cercedilla har bidratt til funnet, ettersom en av dem hadde sett bilen hennes.
Dette satte etterforskningen på sporet av Blanca, og søket har vært blant de største i Madrid-regionens historie. 100 nasjonale politifolk, 100 betjenter fra Guardia Civil, 25 brannmenn, 60 frivillige fra Protección Civil, samt 11 lokale politifolk har lett etter skiløperen. Alt fra droner og helikoptre, til redningshunder og hester har blitt brukt i søket. Familien til Blanca har en veldig spesiell betydning og tilknytning til byen Cercedilla. I sentrum av byen står det en statue av broren hennes, Paquito, som ble olympisk mester i slalåm i Sapporo i 1972. Og i den samme byen løp Blanca jublende rundt i 1992 etter å ha vunnet bronse i slalåm i de olympiske leker i Albertville. Hun ble den første kvinnelige medaljevinneren i spansk idrettshistorie. Det vil foretas en obduksjon for å fastslå dødsårsaken.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.