Månedsmagasinet på Costa del Sol
Salg overalt · Ny dokumentar om Jesús Gil · Alt klart for Rod Stewart i Fuengirola

Salg overalt · Ny dokumentar om Jesús Gil · Alt klart for Rod Stewart i Fuengirola

Salg overalt

 
Årets store sommersalg er i gang, og detaljhandelen langs hele Costa del Sol tar sikte på et rekordstort salg. Flere store kleskjeder har nemlig i år fått tillatelse til å holde åpent om søndagen i Málaga, Benalmádena, Estepona, Fuengirola, Manilva, Marbella, Mijas, Nerja og Torremolinos, og det forventes å kunne merkes på salget. I tillegg håper man på at den estimerte veksten i antall turister på tre til fem prosent også vil kunne ses på salgstallene. Tradisjonen tro varer sommersalget helt til 31. august og salget er delt opp i to faser, så prisene på salgsvarene gradvis faller.
 
 
{loadposition google_native}

 

Ny dokumentar om Jesús Gil

jesus gil
 
Et storstilt nytt prosjekt fra den privateide TV-kanalen HBO har premiere søndag 7. juli. Det er dokumentarserien ”El pionero”, om Marbellas tidligere borgermester Jesús Gil. På godt og vondt var Jesús Gil en av Spanias mest omtalte borgermestere, da han fra 1991 til 2002 på én og samme tid fikk plassert Marbella på verdenskartet og ut i spaniahistoriens største kommunale korrupsjonsskandale. Tumultene rundt Jesús Gil begrenset seg ikke til byrådet i Marbella. I spansk fotball satt han også sine spor som hovedaksjonær og president for fotballklubben Atlético Madrid.
 
 
{loadposition google}
 
 

Alt klart for Rod Stewart i Fuengirola

rod stewart Fuengirola
Med ca. 100 sommerkonserter er det i år flere konserter enn noensinne på Costa del Sol. Den største av dem alle er på onsdag kveld, på konsertstedet Marenostrum i Fuengirola med verdensstjernen Rod Stewart. Den populære skotten er aktuell med sitt nye album ”Blood Red Roses”, men publikum vil ikke gå glipp av hans mange, gamle hits. Arrangørene håper på fullt hus til konserten (12.000 mennesker), men det er fortsatt ledige billetter på marenostrumfuengirola.com. Billettene til konserten koster fra 85 euro.
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.