Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ny PSOE–Podemos regjering på vei · Hotel Hilton investerer 22 millioner euro i nytt hotell · Stor gasseksplosjon i Benalmádena

Ny PSOE–Podemos regjering på vei · Hotel Hilton investerer 22 millioner euro i nytt hotell · Stor gasseksplosjon i Benalmádena

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Ny PSOE–Podemos regjering på vei

Endelig er det fremskritt i forhandlingene om dannelse av en ny regjering. Siden parlamentsvalget i slutten av april har forhandlingene stått i stampe grunnet kommunevalget i mai, men nå begynner det for alvor å skje noe. Alt tyder på at Spania får en ny regjering ledet av Pedro Sánchez og PSOE i tett samarbeid med partiet Podemos. De to partiene er enige om et nytt fireårs-prosjekt for landet, selv om de ikke har fått avklart om Podemos skal gå inn i regjeringen og dermed ha ministerposter, eller om partiet bare skal være et solid støtteparti. De to partiene mangler dog et par mandater for å samle absolutt flertall, men partiene føler seg sikre på at de kan hente disse hos noen av de mindre nasjonalistpartiene, bl.a. PNV fra baskerlandet, CC fra Kanariøyene og Compromís fra Valencia. PSOE kunne ellers ha samlet absolutt flertall ved å inngå et samarbeid med Ciudadanos, men forholdet mellom dette partiets leder, Albert Rivera, og Pedro Sánchez er absolutt ikke det beste. Det forventes at den nye regjeringen kan innsettes i juli.
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Hotel Hilton investerer 22 millioner euro i nytt hotell

hilton higueron malaga
”Higuerón Curio Collection” er navnet på Hilton-kjedens nye perle på Costa del Sol. I det attraktive området Higuerón, i utkanten av Fuengirola, har den berømte hotell-kjeden investert 22 millioner euro i sitt nye hotell med 177 rom og 113 suiter. I tillegg til nye, lekre rom med balkonger og utsikt kan hotellets gjester også nyte godt av en rekke nye restauranter, skjønnhetssalonger, fitness-senter og gigantiske selskapslokaler med kapasitet til tusen gjester. Det har blitt jobbet intenst med å få det nye hotellet klart til sommeren, og så snart sesongen går på hell gjenopptas renoveringsarbeidet for å få enda flere suiter og enda flere forbedringer klar til år 2020.
 
 
{loadposition google_native}

 

Stor gasseksplosjon i Benalmádena

En 59-årig mann er fortsatt i livsfare etter en gigantisk gasseksplosjon i en privat bolig i Benalmádena på onsdag kveld. Både naboer, politi og brannvesen er sjokkert over eksplosjonens omfang, som forårsaket knuste ruter i en radius på 60 meter fra boligen hvor ulykken skjedde. De to naboeiendommene måtte sågar evakueres på grunn av det store gassutslippet. Den 59-årige mannen som er i livsfare oppholdt seg inne i boligen da gasseksplosjonen skjedde. Årsaken til ulykken er fortsatt ikke avklart.
 
 
{loadposition google}
 
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet