Månedsmagasinet på Costa del Sol
Til kamp mot brennmanetene · Betalingsmotorveien gjøres gratis · Topp-kamp onsdag og lørdag: Málaga CF på vei mot La Liga

Til kamp mot brennmanetene · Betalingsmotorveien gjøres gratis · Topp-kamp onsdag og lørdag: Málaga CF på vei mot La Liga

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Til kamp mot brennmanetene

brandmaend havet
Myndighetene går hardt til verks for å unngå fjorårets enorme mengder av brennmaneter, som ble skyllet inn over Costa del Sols strender, til stor irritasjon for de mange badegjestene. Totalt vil 13 båter, syv dager i uken, frem til 15. september patruljere kysten fra Torremolinos til Manilva. De 13 båtene er utstyrt for å finkjemme havet for brennmaneter og til og med samle opp plast og annet avfall. Initiativet skal selvfølgelig sikre kvaliteten av badevannet og gjøre alle badegjestene fornøyd. I alt koster innsatsen det offentlige 421.500 euro.

 
 

{loadposition google_native}

 

Betalingsmotorveien gjøres gratis

Betalingsmotorvej
 
Fra nyttår blir betalingsmotorveien AP-7 gratis. Avtalen med driftsselskapet løper ut, og myndighetene har besluttet å gjøre motorveien gratis for å redusere trafikken på den i dag sterkt trafikkerte kystveien N-340. Særlig på strekningen mellom Fuengirola og Marbella forårsaker lastebilene ofte ulykker og trafikale problemer. Det stikk motsatte er tilfellet på AP-7 betalingsmotorveien som, bortsett fra i de hektiske sommermånedene, absolutt ikke er overbelastet. Det skyldes ikke bare den høye avgiften, men også det begrensede antallet avkjørsler. Derfor bygges det nå to nye avkjørsler i Ojén og Benahavís.
 
 

{loadposition google}

 
 

Topp-kamp onsdag og lørdag: Málaga CF på vei mot La Liga

victor malaga cf
Trener Victor holder på å føre Málaga CF opp i den gjeveste rekken i spansk fotball, La Liga.
 
Nånærmer Málaga CF seg for alvor et come-back til La Liga. De to siste kampene er play-off kamper. Først mot Deportivo La Coruña, og med seier her finale mot vinneren av kampen Albacete og Mallorca.
Siden han tiltrådte i midten av april har den 43-årige treneren Victor Sanchez del Amo gjort en fantastisk jobb. Spillerne stråler nå i en ubønnhørlig offensiv. I åtte oppgjør under Victor har det blitt 19 poeng og 17 scoringer.
 
Málaga CFs play off-kamper er:
Onsdag den 12. juni kl. 21.00: Deportivo La Coruña – Málaga CF
Lørdag den 15. juni kl. 21.00: Málaga CF – Deportivo La Coruña
Den samlede vinneren av disse to oppgjørene skal møte vinneren av Albacete og Mallorca i neste uke, og kjempe om opprykk til La Liga. Slutter et oppgjør uavgjort etter to kamper utropes det laget som avsluttet best i 2. divisjon som vinner. Det gjorde Málaga CF.
Vi har billetter til lørdagens avgjørende match mellom Málaga CF og Deportivo La Coruña på Estadio La Rosaleda i Málaga til spesial-prisen 25 euro.
 
Kontakt formannen for La Peña de Dinamarca, Morten Møller: info@malaga-support.dk 
+34 617 700 424
 

DNM juni banner

 
 {loadposition google_native}
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet