Månedsmagasinet på Costa del Sol
Til kamp mot brennmanetene · Betalingsmotorveien gjøres gratis · Topp-kamp onsdag og lørdag: Málaga CF på vei mot La Liga

Til kamp mot brennmanetene · Betalingsmotorveien gjøres gratis · Topp-kamp onsdag og lørdag: Málaga CF på vei mot La Liga

Til kamp mot brennmanetene

brandmaend havet
Myndighetene går hardt til verks for å unngå fjorårets enorme mengder av brennmaneter, som ble skyllet inn over Costa del Sols strender, til stor irritasjon for de mange badegjestene. Totalt vil 13 båter, syv dager i uken, frem til 15. september patruljere kysten fra Torremolinos til Manilva. De 13 båtene er utstyrt for å finkjemme havet for brennmaneter og til og med samle opp plast og annet avfall. Initiativet skal selvfølgelig sikre kvaliteten av badevannet og gjøre alle badegjestene fornøyd. I alt koster innsatsen det offentlige 421.500 euro.

 
 

{loadposition google_native}

 

Betalingsmotorveien gjøres gratis

Betalingsmotorvej
 
Fra nyttår blir betalingsmotorveien AP-7 gratis. Avtalen med driftsselskapet løper ut, og myndighetene har besluttet å gjøre motorveien gratis for å redusere trafikken på den i dag sterkt trafikkerte kystveien N-340. Særlig på strekningen mellom Fuengirola og Marbella forårsaker lastebilene ofte ulykker og trafikale problemer. Det stikk motsatte er tilfellet på AP-7 betalingsmotorveien som, bortsett fra i de hektiske sommermånedene, absolutt ikke er overbelastet. Det skyldes ikke bare den høye avgiften, men også det begrensede antallet avkjørsler. Derfor bygges det nå to nye avkjørsler i Ojén og Benahavís.
 
 

{loadposition google}

 
 

Topp-kamp onsdag og lørdag: Málaga CF på vei mot La Liga

victor malaga cf
Trener Victor holder på å føre Málaga CF opp i den gjeveste rekken i spansk fotball, La Liga.
 
Nånærmer Málaga CF seg for alvor et come-back til La Liga. De to siste kampene er play-off kamper. Først mot Deportivo La Coruña, og med seier her finale mot vinneren av kampen Albacete og Mallorca.
Siden han tiltrådte i midten av april har den 43-årige treneren Victor Sanchez del Amo gjort en fantastisk jobb. Spillerne stråler nå i en ubønnhørlig offensiv. I åtte oppgjør under Victor har det blitt 19 poeng og 17 scoringer.
 
Málaga CFs play off-kamper er:
Onsdag den 12. juni kl. 21.00: Deportivo La Coruña – Málaga CF
Lørdag den 15. juni kl. 21.00: Málaga CF – Deportivo La Coruña
Den samlede vinneren av disse to oppgjørene skal møte vinneren av Albacete og Mallorca i neste uke, og kjempe om opprykk til La Liga. Slutter et oppgjør uavgjort etter to kamper utropes det laget som avsluttet best i 2. divisjon som vinner. Det gjorde Málaga CF.
Vi har billetter til lørdagens avgjørende match mellom Málaga CF og Deportivo La Coruña på Estadio La Rosaleda i Málaga til spesial-prisen 25 euro.
 
Kontakt formannen for La Peña de Dinamarca, Morten Møller: info@malaga-support.dk 
+34 617 700 424
 

DNM juni banner

 
 {loadposition google_native}
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.