Månedsmagasinet på Costa del Sol
Frukt og grønt uten plastemballasje · Toppkarakterer til Málagas plastiske kirurger · Frykt for invasjon av kakerlakker

Frukt og grønt uten plastemballasje · Toppkarakterer til Málagas plastiske kirurger · Frykt for invasjon av kakerlakker

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Frukt og grønt uten plastemballasje

Et lokalt firma som sorterer og pakker frukt og grønnsaker, går helt nye veier i bestrebelsen med å drive økologisk virksomhet. Det er bedriften BioAlgarrobo, i den lille byen Algarrobo nær Torre del Mar, som nå via ny teknologi printer den obligatoriske varedeklarasjonen direkte på sine grønnsaker og frukt. På den måten unngår bedriften bruk av plast og klistermerker som man ellers er vant til å bruke i denne bransjen, men som er dårlig for miljøet. Som forbruker skal man bare huske å skrelle frukten og grønnsakene for at den påtrykte varedeklarasjonen skal forsvinner. BioAlgarrobo ble etablert i 2002 med det klare formål å pakke og distribuere økologisk frukt og grønt. I dag pakker bedriften årlig mellom seks og syv millioner kilo produkter, og omsetter for tolv millioner euro.
 
 
bedeur DNM

 

Toppkarakterer til Málagas plastiske kirurger

Flere utlendinger og spanjoler enn noensinne tar i dag turen til Málaga-provinsen for å få gjort noe med utseendet. Kvaliteten på de plastiske kirurgene i Málaga har nemlig de siste ti årene gjort et stort hopp, og er i dag fult på høyde med standarden i Barcelona og Madrid. Interessen er blitt så stor at det i dag finnes 432 klinikker i Málaga-provinsen, hvorav 151 ligger i Málaga by. Byens utdannelser og behandlingsmetoder er blitt forbedret, og det kommer nå de mange klinikkene til gode. Da det til og med ofte er markant billigere å bli behandlet her enn andre steder i Europa, kan man med rette omtale skjønnhetsreiser som en ny liten industri.
 
 
{loadposition google}

 

Frykt for invasjon av kakerlakker

kakerlak
 
Det spanske helsevesenet frykter at vi i de kommende par månedene vil oppleve en mindre invasjon av kakerlakker. Det er den høye luftfuktigheten som ligger til grunn for helsevesenets antakelse. Når luftfuktigheten endrer seg og stiger markant på kort tid har kakerlakker nemlig en tendens til å søke nye beitemarker, som saktens kan være husholdninger. Derfor er rådet fra myndighetene å oppbevare alle matvarer i tette beholdere og evt. søke assistanse hos de profesjonelle firmaene som har spesialisert seg på eliminering av insekter og skadedyr.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Luksus-loppemarked i Centro Idea

Nå har du muligheten for å bli kvitt de vakre kjolene, skjortene, buksene og skjørtene som du ikke kan få deg til å kaste ut. La en annen person gi nytt liv til klærne!


Fredag 21. juni holdes det luksus-loppemarked i Centro Idea, hvor du har mulighetene til å gjøre et godt kjøp av merkevarer og spare tusenvis av euro på fantastiske klær som nesten ikke har vært brukt.
Har du selv designerklær som du gjerne vil bli kvitt skal du kontakte Anna på WhatsApp +34 604 286 918 senest 17. juni. Du kan bare avlevere klærne og selv bestemme prisen. Det koster 5 € å levere klærne for salg, og når dagen er omme blir salget gjort opp og selger får selvfølgelig sine penger.
 
Kom innom med dine venninner på fredag 21. juni kl. 17 – 20. Det vil også være mulig å kjøpe et glass vin.
 
 
{loadposition google_native} 
 
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet