Månedsmagasinet på Costa del Sol
CareTakes – Vondt i ryggen eller svett om natten – nå kan du få hjelp

CareTakes - Vondt i ryggen eller svett om natten - nå kan du få hjelp

CareTakes har stor suksess i Danmark med salg av Holdnings T-skjorter og en nattøyserie til de varme nettene. Fra mai måned kan CareTakes produkter nå fås i Spania v/Dansk HøreCenter.
Etter avtale blir det mulig både å komme innom å prøve produktene og å kjøpe dem, eller man kan hente ordrer som er bestilt på hjemmesiden www.caretakes.dk
 
Vondt i ryggen – så prøv en Holdnings T-skjorte:
Alle aldersgrupper opplever problemer med dårlig rygg eller smerter i nakke, skulder og korsrygg. Med Holdnings T-skjorten kan man få riktig støtte og kroppsholdning, og man kan derved minimere smerter i rygg, nakke, skuldre og korsrygg.
 
Holdnings T-skjorten er designet med en god passform, slik at den passer til forskjellige kroppstyper. Den fås til både damer og herrer, og med og uten ermer i sort og hvit.

Nattøy til varme og nattesvette
Helt unikt nattøy som hjelper mot varme og svette om natten. Når kvinner kommer i overgangsalderen, hvis man tar medisin i forbindelse med en sykdom eller bare har det for varmt om natten, får mange en riktig dårlig og avbrutt søvn.
CareTakes nattøyserie kan hjelpe både mot varme og nattesvette, og samtidig er det super lekkert og deilig å ha på. Nattøyet absorberer svetten og tørker raskt, så man ikke våkner våt og kald. Nattøyet fås til både damer og herrer.
 
Åpent hus onsdag 23. mai og torsdag 24. mai kl. 10-15
CareTakes slår opp dørene på onsdag 23. mai og torsdag 24. mai kl. 10-15, hvor man kan komme innom og prøve produktene på Paseo Marítimo 5, Blok 2 – Parque Doña Sofia – 29640 Fuengirola – v/Dansk HøreCenter.
Er du forhindret i å komme til åpent hus, så ring på +34 951 239 004 og avtal et annet tidspunkt.
 
Se mer på www.caretakes.dk

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.