Månedsmagasinet på Costa del Sol
Flexnet – Vil vinne på service

Flexnet - Vil vinne på service

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Telefonlinjene er rødglødende hos Flexnet i Centro Idea. Folk vil høre mer om virksomhetens internettløsninger – og kundene bruker Flexnets kundeservice flittig. ”Våre kunder er spørrelystne, og forventer en god service.
 

 
Det er helt i orden for oss, for service er et av våre viktigste konkurransefortrinn, og vi gjør alt for å være de beste.” Ordene kommer fra Mathias og Andreas Svalenström. Det er en av de to brødrene som svarer når du ringer til Flexnet. De har beskjeftiget seg med internettløsninger de siste 10-12 årene – de siste to årene hos Flexnet.
”Vi er glade i jobben vår, og det er vi primært fordi vi har fornøyde og glade kunder. Folk setter pris på å kunne komme lett i kontakt med oss og få hjelp, uansett om de ønsker informasjon om våre produkter, skal ha løst et problem eller ha hjelp til å få optimalisert deres internett,” forklarer brødrene Svalenström. Det er også Mathias og Andreas som kommer ut til de nye kundene, hvis de har problemer med å få installert sitt nye internett. Det er en ny service som Flexnet tilbyr. Generelt har det skjedd mye nytt siden den spede starten i 2013. ”I et tett samarbeid med våre leverandører har vi nå fått skapt noen produkter som gir den fleksibiliteten som vi lenge har drømt om og arbeidet for. I dag kan vi tilby en skreddersydd løsning til både feriegjester og skandinaver som bor her hele året eller bare noen måneder i året,” slutter de to internettekspertene.
 
mathias
 
Hos Flexnet koster en fiberoptisk løsning med høyeste hastighet og ubegrenset forbruk 69,95 euro per måned, og så binder man seg kun for 6 måneder.
Til feriegjesten som kun besøker Spania kortvarig tilbys mobilt internett til 40 euro for én uke og 60 euro for to uker. Er du her derimot for litt lengre tid kan du surfe og streame for 90GB pr. måned til kun 49,95 euro, og så er kontrakten helt uten binding. Alle priser er inklusiv moms.
 
For mer info, kontakt Flexnet i Centro Idea
Mandag til fredag kl. 10-17
Lørdag kl. 12-14
Tlf. 952 66 33 00
www.flexnet.es
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet