Månedsmagasinet på Costa del Sol
De første boliger er solgt i nyt prosjekt i Torreblanca

De første boliger er solgt i nyt prosjekt i Torreblanca

Svært mange kunder ønsker å være uavhengig av bil, og kunne gå til alt av fasiliteter innenfor 10-15 minutter. Det tilbyder Palm Beach Torreblanca. Togstasjonen i Torreblanca ligger bare noen minutter unna anlegget, noe som gjør det enkelt å komme med tog fra Malaga flyplass. Dette prosjektet er tilpasset det skandinaviske markedets ønskemål og krav til solrike terrasser og privat hage, samt flotte fellesareal med bl.a. oppvarmet infinity pool og treningsrom direkte nedenunder dette. Og så har alle boliger en flot panoramaudsigt.

”Der findes ganske enkelt ikke nogen lignende projekter eller boliger i samme kvalitet i dette skønne område,” fortæller Salgsleder på Costa Del Sol, Simen Enggrav Iversen.
«Mange av de prosjektene som nå legges ut for salg på Costa del sol er flotte anlegg, men langt fra alle har en sentral beliggenhet. Så da vi fant den perfekte tomten, måtte vi slå til,” tilføjer Sverre Balteskard, Daglig leder af Feriebolig Utland.
 
Palm Beach Torreblanca består av 14 romslige rekkehus med 3-5 soverom og 3 frittstående villaer med fokus på skandinavisk standard og byggekvalitet. Boligene bygges på den beste utsiktstomten nært stranden i Torreblanca, med en utrolig utsikt over havet, stranden og Fuengirola. Du kan allerede nu komme forbi og se grunden og inden længe vil der også være et salgskontor, hvor du kan se hvilke funktioner, boligerne komme til at have samt hvilken kvalitet, de bygges i. Sidstenævnte er naturligvis skandinavisk og boligerne er isolerede på bedste skandinaviske vis.

Med norske eiere og solid erfaring, samt Cramer Advokater i Fuengirola som ivaretar det juridiske, skal kjøperne oppleve 100% sikkerhet for sin investering.
 
For mer informasjon om prosjektet, priser og plantegning, eller for en rundvisning på grunden ta kontakt med Salgsleder på Costa Del Sol, Simen Enggrav Iversen tlf. +34 694 404 151, eller gå inn på palmbeach.no
De første boliger er solgt. Byggetilladelsen er i hus om kort tid og byggestart forventes lige efter sommeren.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.