Månedsmagasinet på Costa del Sol
Møt Linda Wigant – din kontakt hos Norrbom Marketing

Møt Linda Wigant – din kontakt hos Norrbom Marketing

Har du møtt Linda Wigant? Hvis ikke er det en stor mulighet for at du kommer til å treffe henne dersom du driver forretning på Costa del Sol.

Linda har nemlig en solid bakgrunn innen mediesalg, og hun oppsøker nå nye markeder for å øke kjennskapet til våre produkter.
Det er derfor godt mulig at du har vært eller kommer i kontakt med Linda, som besitter en enorm kunnskap om salgspsykologi og salgsmetoder. Det er hennes kunnskap og kompetanse som vil komme deg til gode som annonsør hos Norrbom Marketing, hvis mediekanaler inkluderer magasiner, de ulike magasinenes hjemmesider, nyhetsmail og sosiale medier.
Med tyve års erfaring i bransjen vet hun hva hun snakker om. Linda har nemlig jobbet med annonsesalg og medierådgivning siden 1998 i bedriftene MEC/Wavemaker Global (et av Danmarks største mediebyråer) samt hos Berlingske Media. Hun har hjulpet til å generere omsetning i millionstørrelsen for sine kunder via annonsering, og hun hjelper gjerne også deg med din annonsering, uansett budsjett.
Fra sin tidligere stilling som Salgssjef hos Berlingske Media Annonsesalg, hvor hun hadde ansvaret for fem team (Bolig, Reiser, Underholdning, Bil og Livsstil), har Linda bred erfaring med annonsering i mange forskjellige bransjer. Hun er vant til å jobbe på tvers av nettsider, mobile nettsider, aviser og magasiner, og hun finner den helt rette løsningen for deg som kunde, som gjør at du når ut til målgruppen din, der hvor målgruppen din befinner seg.
 
Vil du vite mer om hvordan annonsering i Norrbom Marketings medier vil øke salget ditt?
Ta kontakt med Linda Wigant for å booke et møte på linda@norrbom.com – 665 435 910

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.