Månedsmagasinet på Costa del Sol
Benalús – Design og natur kombinert i enestående omgivelser

Benalús - Design og natur kombinert i enestående omgivelser

Høyeste standard på den elegante og luksuriøse Golden Mile

Den eksklusive urbanisasjonen Benalús kommer til å tilføre et utsøkt arkitektonisk og moderne utseende til den allerede luksuriøse Golden Mile. Benalús forener design og natur i en perfekt harmoni med uforstyrret utsikt til La Concha-fjellet og Middelhavet, som er å finne bare 100 meter fra urbanisasjonen.
Med alle fasilitetene man kjenner fra et feriested, har Benalús materialer av høyeste kvalitet og med øye for detaljer og finish. Naturlig stein er gjennomgående i utendørs landskapet, hvilket gjør opplevelsen utendørs i urbanisasjonen helt eksepsjonelt luksuriøs, og skaper en overdådig måte å nyte livet på. Boligene utmerker seg med arkitektur med moderne linjer, hvor romslighet og lys er innarbeidet med høyeste prioritet.
 
I urbanisasjonen er det 5.700 kvadratmeter som er bebyggelse, og utover det er det 7.000 kvadratmeter med grønne arealer. Som på et ekte feriested har urbanisasjonen en utsøkt samling av servicetjenester, som gjør at man kan nyte livet og slappe av. F.eks. det store dråpeformede svømmebassenget, det er solterrasse i forbindelse med svømmebassenget fordelt på forskjellige nivå, og et overdekket chill-out område med utsikt til Sierra Blanca. For sportsutøvere og helseentusiaster har Benalús et funksjonelt treningssenter åpent ut mot havområdet, med to områder til maskiner, en aktivitetssal og et eksklusivt SPA-område.
Alt dette tilbyr Benalús, uten å neglisjere sikkerheten i denne urbanisasjonen, som er lukket og overvåkes med kamera. Videre er det forhåndsinstallert alarmer i alle boligene, samt automatisk system til kontroll av lys og persienner. Foruten å være praktisk for eieren, gjør dette også at man kan lage en simulering av at boligen er bebodd, selv om man er på reise. Kvalitet og service til deg som ønsker eksklusivitet på den best mulige beliggenheten.
 

Kontakt

Du kan allerede nå besøke salgskontoret, som ligger på Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe s/n N340 / KM 176.
Ring 951 194 646 eller send en epost til benalus@benalus.com for et møte.
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.