Månedsmagasinet på Costa del Sol
Sol Eyes har innviet sin nye klinikk i Fuengirola

Sol Eyes har innviet sin nye klinikk i Fuengirola

Det var mange som kom for å ønske temaet hos Sol Eyes lykke til da klinikken feiret innvielsen av deres nye lokale i sentrum av Fuengirola den 13. mars. Alle de besøkende, som ble invitert på gode saker som cava, alternativt alkoholfritt, blandet seg med klinikkens spesialister så vel som det øvrige personalet, som med glede svarte på spørsmål og informerte om behandlinger.
 
Sol Eyes Fuengirola- klinikken lå tidligere på Plaza Hispanidad i Los Boliches, men med økende etterspørsel vokste klinikken ut av sine tidligere lokaler, og de er nå flyttet til helt nye lokaler midt i Fuengirola, bare et steinkast fra Fuengirolas togstasjon og mathallen La Galería. Dessuten har Sol Eyes også en klinikk sentralt i Puerto Banús, bare et steinkast fra Plaza Antonio Banderas.
 
Sol Eyes er Costa del Sols eneste nordiske øyeklinikk og spesialiserer seg på øyemedisin og kirurgi i verdensklassen. Her treffer man blant annet Petri Oksman (eier og øyekirurg), Erja Oksman (eier og spesialistlege innen øyesykdommer), Pedro Naranjo Bonilla (øyekirurg), Jonathan Strauch (øyekirurg), Jarmo Toivanen (spesialist innen traumatologi og ortopedi) samt Hanna Raitio (spesialist innen estetisk dermatologi og allergier samt kontroll og fjerning av føflekker, vorter og hudforandringer).
 
Hos Sol Eyes kan du være sikker på at du blir tatt hånd om av erfarne profesjonelle, og du er garantert å være i gode hender. For eksempel har Petri og Erja Oxman mange års erfaring med presbyopi- og stær operasjoner og laserbehandlinger for å korrigere brytningsfeil. Det skal også tilføyes at det snakkes både svensk, spansk, engelsk og finsk på klinikkene.
 
Sol Eyes-teamet ønsker deg velkommen til deres nye klinikk i Fuengirola, og selvfølgelig også til klinikken i Puerto Banús!
 
Av Sol Eyes

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.