Månedsmagasinet på Costa del Sol
Puerto Banús Dental Group & Implant Center stenger

Puerto Banús Dental Group & Implant Center stenger

I 1994 flyttet familien Wallenborg til Costa del Sol. Bo Wallenborg jobbet i starten som tannlege i Fuengirola.
Når byggingen av Marina Banús var planlagt i Puerto Banús ble det reservert et lokale der for å åpne en tannlegeklinikk. I år 2000 startet bedriften opp under navnet Clinica Dental Medic, senere Puerto Banús Dental Group & Implant Center. Den svenske klinikken ble raskt populær blant både skandinaver og andre nasjonaliteter.
 
”Det har vært virkelig spennende og givende å jobbe som tannlege i alle disse årene, og det har også vært fantastisk å jobbe med min sønn Niclas Wallenborg, som jo også i løpet av årene har blitt kjent som en meget dyktig tannlege her på klinikken. Niclas flyttet etterhvert til Stockholm, hvor han har blitt en meget verdsatt og populær tannlege, samtidig som han også har vært aktiv her i Puerto Banús”, forteller tannlege Bo Wallenborg.
 
Men som alt annet godt har også Puerto Banús Dental Group & Implant Center en slutt. Bo Wallenborg forklarer: ”Jeg fyller snart 71 år og kjenner at det er på tide for meg å trekke meg tilbake. Jeg skulle gjerne sett at klinikkens virksomhet fortsetter, men siden Niclas har fullt opp med sin klinikk i Sverige – Nacka Tandvårdsteam, er det nå tid for å vri om nøkkelen for siste gang og gi dette kapittelet en avslutning. Så nå vil jeg og Niclas takke for alle årene her i Puerto Banús. Jeg starter ett nytt kapitel som pensjonist, og Niclas kan nå konsentrere seg helhjertet for sin klinikk i Sverige.”
 
Vil du fortsette din tannbehandling hos Niclas Wallenborg og om du legger veien innom Stockholm, er du hjertelig velkommen til å bestille time hos Nacka Tandvårdsteam (også spesialisert tannbehandling innen endodonti/rotfyllinger og parodontologi på: +46(0)8 718 22 80 / nacka@wallenborggroup.se / www.nackatandvardsteam.se
Av Puerto Banús Dental Group & Implant Center

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.