Månedsmagasinet på Costa del Sol
Hygge i Fuengirola – Restaurant Lucia

Hygge i Fuengirola – Restaurant Lucia

Midt i Fuengirola ligger en av Fuengirolas eldste skandinaviske restauranter – Restaurant Lucia. Lucia ble åpnet i 1990 av Lena og Anders, og de fortsatte driften frem til 1. september 2017, hvorpå Knut Farrell overtok driften. Knut flyttet til Fuengirola for snart 4 år siden sammen med sin kone Hanne, og det var egentlig ikke planen at han overhodet skulle ha noe med restaurantverden å gjøre. Knut er en kjent figur innen IT-bransjen i Norge, hvor han har stått for systemoppbygning av komplekse IT-løsninger. Men som sagt, man vet aldri hva morgendagen bringer – især når solen skinner 320 dager i året.
 
Da muligheten var der for å overta Lucia, tok Knut steget og sa ja til å bli restauranteier for en av Fuengirolas mest karakteristiske restauranter. Knuts visjoner er at han gjerne vil ta vare på det eksisterende klientellet samt invitere velkommen nye skandinaviske så vel som spanske gjester, som vil ha litt “hygge”, kvalitets-kjøkken og den helt spesielle Lucia-opplevelsen. Det er fremdeles sild, pariserbiff og stjerneskudd som er det foretrukne til lunsj, og på kveldstid er det mange som nyter en god gammeldags hakkebiff med løk, eller en wienerschnitzel. Menyen er variert med mange fiske- og kjøttretter, så stikk innom, det er mye lekkert å velge blant. Ved høytider og festdager er Lucia også klar med noe spesielt. Til jul er det alltid julelunsj med andestek, svinestek, ris a la mande og andre spesielle skandinaviske delikatesser. Den 17. mai feires hos Lucia samt også Mortens aften, bare for å nevne noen av de store dagene.
 
Restauranten har fått en ansiktsløftning med mer lyse og vennlige farger, og man vil også kunne finne et par nye ting på menyen. – For selv om Knut er en IT- “nerd”, er han veldig interessert i mat, og hjemme er det faktisk Knut som står for matlagingen. Han hjelper også gjerne til på kjøkkenet hos Lucia når det er behov for det.
 
Knut Farell ønsker velkommen sammen med sitt team, som består av Hege, Gerrie, Renate og Poul Erik.
 
Kikk innom til Lucia når du vil ha det hyggelig og du har lyst på noe lekker skandinavisk mat. Du finner Restaurant Lucia i Pueblo Lucia. De har åpent
mandag-lørdag kl. 13 – 23. (Kjøkkenet stenger kl. 22)
 
Av Restaurant Lucia

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.