Månedsmagasinet på Costa del Sol
Lekkert kjøkkenutstyr i La Cala

Lekkert kjøkkenutstyr i La Cala

Om du liker Joseph Joseph, Le Creuset, Ruffoni, Lékué, Gefu, Bugatti, Global, Eva Solo eller andre kvalitetsmerker innen kjøkkenets verden, så skal du ta en tur til La Cala, hvor du kan se, føle og kjøpe lekre ting til ditt kjøkken. -Og hvis du aldri har hørt om disse merkene, ja, så skal du helt klart titte innom – det er navn og produkter som er verdt å kjenne til, og som vil endre måten du bruker ditt kjøkken på.
 
Cocinas Plus har i en årrekke hatt en kjøkkenutstyrsavdeling i Marbella, hvilket har vært en stor suksess, da det er riktig mange som vil ha kvalitetsprodukter, når de skal utfolde seg på kjøkkenet. La Cala de Mijas er akkurat nå et av de områdene på Costa del Sol som har en rivende utvikling. Det bygges mange lekre boliger i mange prisklasser, og især det skandinaviske publikum har vendt sitt blikk mot La Cala området. Nettopp dette har vært en medvirkende årsak til beslutningen om å åpne kjøkkenutstyrsforretning i La Cala.
 
Cocinas plus har lagt sentralt i La Cala i mange år, og alle som har kjørt forbi La Cala har ikke kunnet unngå å se det store skiltet med John og Ian, som reklamerer for Cocinas Plus. I første etasje i kjøkken-showrommet finner du et mekka for kjøkkenutstyrs-entusiaster, og man kan trygt si at alt er på plass. Gryter, potter, panner, skåler, skjeer, ramekiner, raffinerte små maskiner som kan gjøre alt, ja – du finner alt som du trenger for å gi ditt kjøkken og dine kjøkkenaktiviteter det lille ekstra piffet. Om du skal i fødselsdag, bryllup, jubileum eller andre festligheter, så finner du alltid en super og spennende gave idé hos Cocinas Plus, enten i La Cala eller i Marbella. Butikkene er åpne på hverdager fra 10-19, og på lørdag fra kl. 10-14.
 
Titt innom til Cocinas Plus, hvor Davinia, Regina eller María hjelper deg med å velge det rette utstyret. Og skulle du ha bruk for et nytt kjøkken til alt det lekre utstyret, så er det bare å snakke med kjøkkeneksperten i første etasje.
 
www.cocinasplus.com – Tlf. +34 952 58 77 59
 
Av Cocinas Plus

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.