Månedsmagasinet på Costa del Sol
Clinica Dental Noruega fortsetter å styrke medarbeiderstaben

Clinica Dental Noruega fortsetter å styrke medarbeiderstaben

Tannlegeklinikken Clinica Dental Noruega har vært på plass siden 2002, med en sentral beliggenhet under Svenska Kyrkan i Tres Coronas, rett bak Mercacentro i Fuengirola. Klinikken ligger midt i sentrum, men med en fantastisk stemningsfull hage utenfor vinduene.
 
Tannlege Catharina Hvid-Hansen eier og driver klinikken, som fortsetter å vokse og nå har tre tannleger.
 
Siden februar har klinikken utvidet staben ved å ansette Eva Söderberg. Eva har tidligere jobbet som distriktstannlege i Luleå, Övertorneå samt Sundsvall. Hun har lang erfaring med tannpleie hos barn og er videreutdannet som teamleder for større tannpleieteam, hvor hun jobbet i en nisje med blant annet parodontologi og spesialisert tannpleie.
 
Flyttingen til Spania startet med foreldrepermisjon og spanske studier, og jobb i Norrbotten i barnas skoleferier. Etter å ha bestått de spanske kravene for medlemskap i tannlegeforeningen, Kollegiet i Malaga, jobber hun nå siden februar i Fuengirola hos Clinica Dental Noruega.
 
I dag er de tre tannleger, Catharina, Päivi og Eva. Alle ansatte snakker et skandinavisk språk, spansk og engelsk, samt noen også finsk, noe som gir et herlig internasjonalt miljø på klinikken.
De behandler alle typer tannhelseproblem hos sine pasienter, og har også et nært samarbeid med en stor gruppe spesialister ved behov – alt for pasientenes beste!
De har en stor økning i antall nye pasienter, så Catharina og Päivi sammen med assistentene
Jessica, Elsa, Sofia, Kerstin og Sara, ønsker med stor glede Eva velkommen som det siste tilskuddet til klinikken.
 
www.clinicadentalnoruega.com – Tlf. +34 952 47 68 80
 
Av Clinica Dental Noruega

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.