Månedsmagasinet på Costa del Sol
Amazon åpner distribusjonssenter i Málaga – Danske dømt for mord i Torre del Mar – Boligmarkedet: beste februar på 10 år

Amazon åpner distribusjonssenter i Málaga - Danske dømt for mord i Torre del Mar - Boligmarkedet: beste februar på 10 år

Amazon åpner distribusjonssenter i Málaga

Internett-giganten Amazon er klar til å åpne distribusjonssenter i Málaga. Etter flere måneders leting har verdens største handelsportal funnet en 13.000 kvadratmeter stor tomt i området Los Prados i den nordlige delen av industriområdet Guadalhorce. Amazon avviser ikke at man om et par år vil søke mot enda større fasiliteter, hvis kommunen får innviet et nytt industriområde i Campanillas. Amazon antar at de om ikke lenge har bruk for et distribusjonssenter på 50.000 m2.
Det har ikke vært lett for Amazon å finne 13.000 kvadratmeter til deres nye senter, for i hele Málaga-provinsen er det stor mangel på industritomter. Hvor det tidligere var industri er det i dag boliger, og det er en stor begrensning i bestrebelsene på å få mer industri og arbeidsplasser til provinsen.

 
{loadposition google_native}
 

Danske dømt for mord i Torre del Mar

En 54-år gammel danske er dømt til 15 års fengsel for mord på sin partner. Drapet skjedde på et hotell i Torre del Mar under sommeren 2015. Paret ble observert i en voldsom krangel på en strandbar tidlig på kvelden, og få timer senere ble kvinnen funnet kvalt med en telefonledning på sitt hotellrom. Hun hadde flere merker på kroppen som underbygger den voldelige handlingen. Den danske mannen forklarte i retten i Málaga at paret dyrket kvelningssex, men at leken kom ut av kontroll og forårsaket partnerens død. Ut over fengselsstraffen skal den morddømte dansken betale en erstatning på 200.000 euro til kvinnens familie.
 
{loadposition google_native}
 

Boligmarkedet: beste februar på 10 år

Det spanske boligmarkedet fortsetter sin fremgang. I januar og februar måned har det i følge spansk statistikk (INE) blitt solgt 5.602 boliger i Málaga-provinsen, hvilket er en stigning på 16,50 prosent i forhold til i fjor. Ser man isolert på boligsalget i februar, er salgstallet det beste på ti år. Det er både spanjoler og utlendinger som handler ivrig – og det er både nysalg og gjensalg som omsettes. Etter Madrid, Barcelona og Alicante ligger Málaga som nummer fire over bestselgende provinser.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.