Månedsmagasinet på Costa del Sol
Oso Polar – den norske offisielle supporterklubben til Málaga CF

Oso Polar – den norske offisielle supporterklubben til Málaga CF

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
La Peña Malaguista Oso Polar har utviklet seg kraftig denne sesongen. Klubben har i dag 50 medlemmer med årskort. I tillegg kjøper familier, venner og bekjente billetter til Málaga CFs hjemmekamper.


 
Markedsføring via e-poster, Facebook og lignende har økt og gitt resultater, slik at stadig flere bestiller billetter gjennom den norske supporterklubben. Mange nye, besøkende i området kjøper både inngangsbilletter og busstransport og blir med til hjemmestadion La Rosaleda i Málaga by for å heie på heltene våre.
 

Bred satsing

Málaga CF har ikke akkurat gjort det så skarpt hittil i sesongen, men Oso Polar har gjort satset gjennom effektivt styrearbeid, organisering, rutiner, arrangementskomite, osv. Dette har skapt et bredt sosialt grunnlag for klubben. Det som har blitt utviklet er også blitt tatt svært positivt imot.
Supporterklubben har etablert to møtesteder: La Chispa før hjemmekampene med servering av både mat og drikke før vi tar bussen inn til Málaga CFs hjemmebane, La Rosaleda. Restauranten ligger rett overfor Norsk forenings lokaler og rett ved Feria-plassen i Fuengirola.
 

Bussvertskap

Vi har eget vertskap som er med på bussen og som tar seg av alt fra A til Å. Også med skilting, aktiviteter og det som måtte høre med.
Vårt andre møtested er Sausage Dog, en restaurant nede ved havna. Her har vi etablert eget «klubblokale» med egen «hule», spesiell og himmelblå «OSO PO
LAR-drink, etc.
Her møtes vi ved bortematcher med tv-overføring, god mat og drikke, aktiviteter og ikke minst et hyggelig vertskap ved Mila og Dani.


 

Samarbeid med andre

Vi har også etablert samarbeide med andre foreninger og organisasjoner slik at deres fotballinteresserte medlemmer kan bestille billetter hos oss.
Et samarbeide med et eventselskap er etablert, slik at vi fremover kan tilby «totalpakker» til bortematcher. Mange andre ideer, tanker og planer er på også på trappene.
Det viktigste er å få en sosial møteplass der alle er velkommen. Mange ønsker først og fremst å være med på fotballkamp, mens andre setter større pris på den sosiale siden ved fotballinteressen.


 

Bruk Facebook-siden vår!

Matchinformasjoner, tilbud, kampresultater og kommentarer, får man løpende servert på våre Facebook-sider (Peña Oso Polar). En ny web-side er under utvikling slik at bestilling av billetter kan foretas lang tid på forhånd. Her bli det også etablert digitale løsninger for flere tjenester, bl.a. påmeldinger til arrangementer og kjøp av Oso Polars supporterutstyr.
 

Nye digitale løsninger

I dag bestiller alle billetter via mail: penaosopolar@gmail.com.slik at alle kan bestille og betale billetter lang tid i forveien. Det er stor rift om billetter når «de store gutta» kommer. Særlig gjelder det Sevilla, Barcelona og Real Madrid. Vi har også grupper, lag, vennegjenger etc. som ønsker å sikre seg billetter lang tid i forveien.
Vi har i dag også et nært samarbeide med Málaga CF slik at vi kan tilby ekstrabilletter og andre tilbud fra Málaga CF.
Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle tilbudet fra Oso Polar, for å få flere årskortmedlemmer og salg av billetter til andre som vil være med på kamper, tv-kvelder i hyggelige omgivelser, sosiale arrangement, osv. Velkommen i klubben – om du er glad i fotball!


 
 
Av Arild Kristiansen. Foto: Øystein Foss Simensen.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet