Månedsmagasinet på Costa del Sol
Peña Oso Polar hedret med klubbdrakter

Peña Oso Polar hedret med klubbdrakter

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Som synlig bevis for at den norske supporterforeningen ”Peña Malaguista de Noruega Oso Polar” har mer enn doblet medlemstallet siden forrige sesong, fikk peña´en nylig overrakt årets hjemmedrakt innrammet og en signert bortedrakt som takk for innsatsen.
 
– Vi er strålende fornøyd med at vår peña – supporterforening – er blant dem som øker aller mest i fotballklubben Málaga CF, sier Arne Bjørndal som er president i norske ”Oso Polar” (Isbjørn).
 

42 supporterforeninger

Til tross for at Málaga CF sliter denne sesongen og trolig må regne med nedrykk til La Segunda (andredivisjon ”La Liga 123”) kommende sesong, er det lite å si på innsatsen og støtteapparatet som klubben har. Klubben har hele 42 supporterforeninger der det finnes både offisiell dansk-, finsk- og norsk peña i tillegg til et vell av spanske supporterforeninger. Imidlertid var verken den danske eller den finske supporterforeningen denne gangen representert på møtet.
Det var midt i mars at den norske supporterklubben fikk sin belønning for innsatsen med å verve flere medlemmer. Oso Polars president tok i mot den innrammede klubbdrakten fra føderasjonen av offisielle peña´s ved president Miguel Molina i klubbens flotte pressesenter på hjemmestadion La Rosaleda.
 

Stilfullt arrangement

I forbindelse med overrekkelsen av utmerkelsene holdt også lederen av forbundet av spanske supporterforeninger en tale der han orienterte om aktuelle temaer innenfor spansk toppfotball. Også representanter for bl.a. La Liga (førstedivisjon) var til stede for å kaste glans over begivenhet.
Møtet ble avsluttet med bevertning for alle frammøtte i Málaga CFs stilfulle VIP-avdeling på La Rosaleda.
 

En bra sesong for Oso Polar

Om ikke de sportslige resultatene har slått til, leverer i hvert fall supporterforeningen Oso Polar varene. Supporterklubben har i tillegg til mer enn å fordoble medlemstallet, fra 20 til 50 medlemmer det siste året, også hatt en sterk økning i aktiviteten og i salg av billetter til særlig norske og svenske gjester som har ønsket å se og oppleve spansk toppfotball i førstedivisjon La Liga sammen med Oso Polar.
I tillegg til samlinger på restaurant La Chispa i Fuengirola (like ved Feria-plassen) i forbindelse med hjemmekampene og bussavgang til La Rosaleda, har Oso Polar også arrangert flere samlinger på restaurant Sausage Dog i fritidsbåthavna i byen der bortekampene vises på tv. Her har det også noen ganger også vært arrangert quiz og andre innslag når Málaga CF spiller bortekamper.
 

Hva skjer neste sesong?

Det knytter seg som nevnt usikkerhet til om Málaga CF mestrer å beholde plassen i La Liga slik laget har klart de siste 10 årene. Om klubben skulle rykke ned, er det allerede nå klart at Oso Polar på ingen måte regner med å senke aktivitetsnivået.
– Vi satser på å beholde våre fine og faste plasser på La Rosaleda, og vi vil støtte laget og håper på en snarlig retur til spansk toppdivisjon La Liga, uttaler president Arne Bjørndal. Han regner med Oso Polar-medlemmene både vil være til stede på La Rosaleda i Málaga slik som i år og ikke minst også dra på organiserte bortebesøk for å se oppgjør mellom lag som Granada – Málaga og Cádiz – Málaga.
 
 
Oso Polar 2
 
Av Oso Polar

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet