Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nok regn for et halvt års forbruk – God måned for sysselsettingen – Terminal 2 i Málaga lufthavn skal moderniseres

Nok regn for et halvt års forbruk - God måned for sysselsettingen - Terminal 2 i Málaga lufthavn skal moderniseres

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Nok regn for et halvt års forbruk

På fredag skrev vi at ukens regn i Málaga-provinsen kun var nok til å fylle provinsens vannreservoarer opp til 30-35 prosent av sin kapasitet, og det var korrekt. Men takket være de store mengdene med regn som falt på fredag, lørdag, søndag og delvis mandag, er alle reservoarene i provinsen nå fylt med mellom 38 og 60 prosent av sin kapasitet. I praksis betyr det at regnet i helgen har sikret Málaga-provinsen nok vann for de kommende tre til seks måneder. Det kommer alle til gode – ikke minst landbruket.

 
{loadposition google}

God måned for sysselsettingen

I løpet av februar ble det skapt litt over 81.000 nye arbeidsplasser i Spania. Det er de beste tallene siden 2015. Med de nye arbeidsplassene er det i dag nesten 18,4 millioner mennesker i jobb i Spania, som alle er tilknyttet Seguridad Social systemet. Det er nesten flere enn noensinne.
Problemet på det spanske arbeidsmarkedet er de store årskullene som i dag skal ut på arbeidsmarkedet. Således har den samlede arbeidsledigheten i februar kun blitt redusert med 6.280 personer, og det merkes knapt på den totale ledigheten, som er på nesten 3,5 millioner personer.
 
{loadposition landingpage2}

Terminal 2 i Málaga lufthavn skal moderniseres

De kommende 20 månedene vil by på en omfattende renovering av Terminal 2 i Málagas lufthavn. Terminalen skal moderniseres, så den rent visuelt blir integrert i lufthavnens nye og store Terminal 2. I dag kan man på lufthavnens fliser og tapet lett se ”grensen” mellom de to terminalene, men det skal det nå endres på. Foruten fliser og tapet får Terminal 2 også nye bagasjebånd, toaletter, innsjekkings-skranker, m.m., slik at alle terminalene blir identiske. Moderniseringen er budsjettert til 6,2 millioner euro.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet