Månedsmagasinet på Costa del Sol
Masse regn – men ikke nok! – 60 hoteller stenger til tross for gode tider – Estepona inviterer deg til Selwo-parken

Masse regn – men ikke nok! - 60 hoteller stenger til tross for gode tider - Estepona inviterer deg til Selwo-parken

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Masse regn – men ikke nok!

Det har regnet kraftig onsdag og torsdag – og i dag fredag blir det enda verre. De store vannmengdene og den voldsomme vinden en rekke steder har fått flere byer i alarmberedskap. Men de mange timene med regn er imidlertid ikke nok til å fylle vannreservoarene i provinsen, som de fleste steder bare oppnår 30–35 prosent av kapasiteten sin. Selv om det kommer til å fortsette og regne utover helgen, kommer ikke det til å gjøre noen forskjell for vannreservene foran våren og sommeren.
 
{loadposition google}
 

60 hoteller stenger til tross for gode tider

Costa del Sol besøkes av flere turister enn noensinne. De blir her lengre enn tidligere og har et høyere forbruk enn noen gang. Men til tross for de gode tallene, har 60 hoteller langs Costa del Sol i år igjen valgt å stenge i vinterhalvåret, fra oktober/november til påsken i slutten av mars. Det er cirka 35 prosent av sengeplassene langs kysten som står tomme, hvilket medfører 4 000 tapte arbeidsplasser.
Vinterstengingen av de mange hotellene er naturligvis til bekymring for turistrådet og fagforeningene.
 
{loadposition google}

Estepona inviterer deg til Selwo-parken

Bor du i Estepona, har du nå muligheten til en gratis tur til Parque Selwo Aventura. Estepona deler nemlig ut 70 000 invitasjoner til borgerne i byen. Selwo er med sine 2 000 dyr fra alle verdensdeler en av byens store turistattraksjoner, men severdigheten er ikke like mye besøkt av de som bor der. Derfor inviteres Estepona-borgere av alle nasjonaliteter nå til en gratis tur til parken. Invitasjonene må hentes hos kommunen eller i kommunens bygning på Plaza Blas Infante.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet