Månedsmagasinet på Costa del Sol
Kvinner i gatene – Ny spansk finansminister – Arnold Schwarzenegger filmer i Almería

Kvinner i gatene - Ny spansk finansminister - Arnold Schwarzenegger filmer i Almería

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kvinner i gatene

Kvinnenes internasjonale kampdag ble i går sterkere markert enn noensinne. I flere kystbyer var det store demonstrasjoner, og i samtlige medier i Málaga-provinsen tok kampdagen overskriftene. De spanske kvinnene slåss for lik lønn, flere kvinner i ledende stillinger – både i den offentlige og private sektor – samt et mindre mannssjåvinistisk samfunn. Flere av Costa del Sols kvinnelige borgermestre og andre fremtredende personligheter deltok i protestene.
 
{loadposition google}
 

Ny spansk finansminister

Román Escolano er navnet på den nye spanske finansministeren etter at Luis de Guindos for et par uker siden ble valgt som visepresident for den europeiske sentralbanken. Román Escolano kommer fra en viktig post i den samme sentralbanken, og er derfor allerede et kjent fjes i Europa-Parlamentet. Hans tre viktigste oppgaver blir å få den nye finansloven på plass, å konsolidere den spanske nasjonalbankens rolle i EU, samt å finne en løsning på landets problem med fremtidige pensjonsutbetalinger.
 

Arnold Schwarzenegger filmer i Almería

Til sommeren starter innspillingen av en ny Terminator-film med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen. Filmen skal spilles inn i Ungarn og Spania – primært i Almería. Arnold Schwarzenegger har spilt inn film før i Almería, men denne gangen blir opptakene langt mer omfattende enn tidligere. Filmen blir den sjette i rekken av Terminator-filmene.
 
{loadposition google}

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet