Månedsmagasinet på Costa del Sol
Farens kjæreste drepte lille Gabriel – Påskeuken gir flere arbeidsplasser enn noensinne – Marbella vil ha flotte strender hele året

Farens kjæreste drepte lille Gabriel - Påskeuken gir flere arbeidsplasser enn noensinne - Marbella vil ha flotte strender hele året

Farens kjæreste drepte lille Gabriel

Mysteriet om den åtte år gamle gutten Gabriels som har vært savnet i 13 dager ble løst i helgen, da kjæresten til barnets far ble stoppet under en kjøretur. I bagasjerommet lå liket av den forsvunne gutten i en koffert. Pågripelsen har selvsagt skapt stor oppstand og forargelse i den lille byen Nijar i Almeria-provinsen. Ved pågripelsen nektet den arresterte for å stå bak mordet, men få timer senere måtte hun tilstå, da politiet hadde overvåket og filmet henne mens hun flyttet på liket i sin garasje. Motivet bak den grusomme forbrytelsen er ukjent. Hun sto ved Gabriels fars side inntil for noen få dager siden, og er sett flere ganger i media, da hun konstant sto ved hans side under letingen etter gutten. Før hun flyttet til Almeria bodde hun i Burgos, hvor hun passet en fire år gammel jente som plutselig døde i en ulykke. Den saken skal nå gjenåpnes.
 
{loadposition google}

Påskeuken gir flere arbeidsplasser enn noensinne

Den kommende påskeuken ”Semana Santa” skaper flere arbeidsplasser enn noensinne – ikke bare i Málaga-provinsen, men i hele Spania. Bare i Málaga anslår vikarbyrået Randstad at det utstedes 8.050 arbeidskontrakter i forkant av påskeuken. For hele Andalucía er tallet 40.480. Kontraktene er som oftest kun på 8-10 dager og innenfor bransjene transport, distribusjon og hotell- og restaurantbransjen.
 
{loadposition landingpage2}

Marbella vil ha flotte strender hele året

Marbella kommune har nylig besluttet å øremerke 3,2 millioner euro til forbedring av byens strender i løpet av de kommende fire årene. Byrådet ønsker at byens strender skal stå rene og innbydende hele året. De skjer som følge av at byens turisme i år har steget i vinterhalvåret, og det faktum at flere turister benytter strendene til vandreturer og solbading i de varmeste timene midt på dagen.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.