Månedsmagasinet på Costa del Sol
Farens kjæreste drepte lille Gabriel – Påskeuken gir flere arbeidsplasser enn noensinne – Marbella vil ha flotte strender hele året

Farens kjæreste drepte lille Gabriel - Påskeuken gir flere arbeidsplasser enn noensinne - Marbella vil ha flotte strender hele året

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Farens kjæreste drepte lille Gabriel

Mysteriet om den åtte år gamle gutten Gabriels som har vært savnet i 13 dager ble løst i helgen, da kjæresten til barnets far ble stoppet under en kjøretur. I bagasjerommet lå liket av den forsvunne gutten i en koffert. Pågripelsen har selvsagt skapt stor oppstand og forargelse i den lille byen Nijar i Almeria-provinsen. Ved pågripelsen nektet den arresterte for å stå bak mordet, men få timer senere måtte hun tilstå, da politiet hadde overvåket og filmet henne mens hun flyttet på liket i sin garasje. Motivet bak den grusomme forbrytelsen er ukjent. Hun sto ved Gabriels fars side inntil for noen få dager siden, og er sett flere ganger i media, da hun konstant sto ved hans side under letingen etter gutten. Før hun flyttet til Almeria bodde hun i Burgos, hvor hun passet en fire år gammel jente som plutselig døde i en ulykke. Den saken skal nå gjenåpnes.
 
{loadposition google}

Påskeuken gir flere arbeidsplasser enn noensinne

Den kommende påskeuken ”Semana Santa” skaper flere arbeidsplasser enn noensinne – ikke bare i Málaga-provinsen, men i hele Spania. Bare i Málaga anslår vikarbyrået Randstad at det utstedes 8.050 arbeidskontrakter i forkant av påskeuken. For hele Andalucía er tallet 40.480. Kontraktene er som oftest kun på 8-10 dager og innenfor bransjene transport, distribusjon og hotell- og restaurantbransjen.
 
{loadposition landingpage2}

Marbella vil ha flotte strender hele året

Marbella kommune har nylig besluttet å øremerke 3,2 millioner euro til forbedring av byens strender i løpet av de kommende fire årene. Byrådet ønsker at byens strender skal stå rene og innbydende hele året. De skjer som følge av at byens turisme i år har steget i vinterhalvåret, og det faktum at flere turister benytter strendene til vandreturer og solbading i de varmeste timene midt på dagen.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet