Månedsmagasinet på Costa del Sol
Korrupt Marbella-politiker nok en gang på frifot – Mercadona vil revolusjonere netthandelen – Nytt hotell-i-hotell konsept åpner i Marbella

Korrupt Marbella-politiker nok en gang på frifot - Mercadona vil revolusjonere netthandelen - Nytt hotell-i-hotell konsept åpner i Marbella

Korrupt Marbella-politiker nok en gang på frifot

Etter 12 år bak lås og slå er Juan Antonio Roca igjen en (nesten) fri mann.
Marbellas tidligere «sterke mann» er dømt til 34 års fengsel for omfattende svindel med offentlige midler under sin tid i Marbellas byråd. En særlig paragraf i den spanske straffeloven gjør imidlertid at man maksimalt kan få totalt 20 års fengsel for økonomisk kriminalitet. Og siden Juan Antonio Roca nå har sonet 60 prosent av 20 års fengsel, kan han sone de siste årene hjemme, mot at han deltar i frivillig arbeid og aksepterer å måtte bære en ”fotlenke”, slik at han konstant kan lokaliseres. Parallelt med det frivillige veldedighetsarbeidet kan Roca fritt gå inn på det private arbeidsmarkedet.
 
{loadposition google}

Mercadona vil revolusjonere netthandelen

Det populære supermarkedet investerer ikke mindre enn 20 millioner euro i å få landets beste online nettbutikk klar i løpet av 2018. Mercadona er uten sidestykke Spanias største supermarkedkjede, og hele 24 prosent av landets dagligvarehandel omsettes i dag i de tallrike supermarkedene deres. Mercadona er overbevist om at netthandel er fremtiden, og investerer derfor nå stort i å bli de første og største på dette området. Den nye nettbutikken vil sannsynligvis stå klar allerede i årets tredje kvartal, og vil testes ut i Mercadonas supermarked i Valencia regionen.

 
{loadposition google}

Nytt hotell-i-hotell konsept åpner i Marbella

Det blir luksuriøst, gastronomi på høyeste nivå, og det blir uten bråk og unge mennesker, når det nye Hotel Nobu åpner dørene den 22. mars i Marbella. Hotellet blir en del av det velkjente Hotel Puente Romano, som har leaset ut 49 rom til de to kjente kokkene, og nå hotelleiere, Nobu Matsuhisa fra Japan og spanske Dani García. Førstnevnte gir navn til det nye hotellet, som blir det første ”hotell-i-hotellet” på Costa del Sol. Konseptet fungerer fint i bl.a. Miami, Las Vegas, Malibu, Ibiza og London, og vil om kort tid ekspandere til Chicago, Barcelona, Los Cabos og Bahrain.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.