Månedsmagasinet på Costa del Sol
To dansker arrestert i ny stor narkotikasak – Flott resultat for Unicaja – Legene roper om hjelp

To dansker arrestert i ny stor narkotikasak - Flott resultat for Unicaja - Legene roper om hjelp

 To dansker arrestert i ny stor narkotikasak

Politiet fant hele 640 kilo marihuana og hasj da de på onsdag stormet en industrihall i Alhaurín de la Torre. Narkotikaen var pakket i containere blandet med sand, og klar til å bli sendt til Danmark. Politiet hadde lenge hatt industrihallen under oppsyn, og den hadde blitt brukt til å oppbevare, pakke og laste narkotikaen. To dansker på 35 og 43 år er arrestert, og er mistenkt for å være bakmennene i saken.
 
{loadposition landingpage2}
 

Flott resultat for Unicaja

Med et overskudd på 86 millioner euro fikk Málaga-banken Unicaja et flott første år på børsen. Banken har økt inntjeningen, redusert utgiftene og renset litt opp i sine tunge aktiva i boligmarkedet. Og så begynner endelig fusjonen med den forhenværende sparebanken CEISS å gi resultater. Unicaja har i dag 7.304 medarbeidere, hvilket er 5,4 prosent færre enn for et år siden. Tilsvarende har banken redusert sitt antall filialer med 100, så det i dag finnes 1.250 filialer fordelt over Málaga-provinsen og det øvrige Andalucía.

Legene roper om hjelp

Legene i Málaga klager nok en gang høylytt over forholdene på byens to sentralsykehus. De ønsker mer personale og ny-investeringer – til glede for byens innbyggere. Legene gjør oppmerksom på at skadestuene er nær ved å kollapse, da sykehusene har kapasitet til å motta 250 pasienter daglig, men i dag skal behandle 525 pasienter for dagen. Nedskjæringer i personalet og i de generelle budsjettene er skyld i situasjonen. Det har i flere år vært snakk om å bygge et nytt, stort sykehus i Málaga, men det har foreløpig blitt med snakket.

Av La Danesa

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.