Månedsmagasinet på Costa del Sol
Turistrådet på offensiven – Mercadona vinner terreng – Presidenten for Marbella C.F. løslatt

Turistrådet på offensiven - Mercadona vinner terreng - Presidenten for Marbella C.F. løslatt

Turistrådet på offensiven

Costa del Sols turistråd øker sitt markedsføringsbudsjett med 30 prosent og investerer i år 6,3 millioner euro i å få lansert Costa del Sol ute i den store verden. Turistrådet har planlagt 250 tiltak for i år, som spenner vidt fra deltagelse på messer til nye online kampanjer. Turistrådet vil fortsatt fremme de klassiske ”Sol & Strand” og Golf-konseptene, men vil i år bruke nesten en tredjedel av ressursene på å promotere kultur, kongresser og Costa del Sols innland.
 
{loadposition landingpage2} 

Mercadona vinner terreng

Supermarkedet Mercadona er mer populært enn noensinne. Hele 24,1 prosent av landets handlebudsjett ligger i dag hos Mercadona, hvilket er tre ganger mer enn hos de nærmeste konkurrentene Carrefour og Día.
Mercadona hviler imidlertid ikke på laurbærene. Supermarkedkjeden har for 2018 planlagt et tosifret antall nye butikker. I løpet av året kommer det også flere økologiske produkter i sortimentet til supermarkedet. En intern analyse i Mercadona viser nemlig at tre av fire kunder interesserer seg for sunn kost og økologi. I fjor steg supermarkedets salg av økologiske produkter med 14 prosent.
 
{loadposition google}

Presidenten for Marbella C.F. løslatt

Alexander Grinberg eier og leder Marbella Club de Fútbol, men siden 26. september har han ikke vist seg i klubben. Den dagen ble han nemlig arrestert og varetektsfengslet med anklager om tilknytning til den russiske mafiaen, og tilhørende hvitvasking av store summer med penger. Totalt ble elleve personer pågrepet og fengslet under en storstilt operasjon. Alexander Grinberg er fortsatt siktet, men etter knappe fem måneder i varetekt er han nettopp blitt løslatt mot en kausjon på 750.000 euro.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.