Månedsmagasinet på Costa del Sol
Rekordår for boligsalget – Første buss uten sjåfør på vei i Málaga – Vinter OL: første medalje til Spania på 26 år

Rekordår for boligsalget - Første buss uten sjåfør på vei i Málaga - Vinter OL: første medalje til Spania på 26 år

Rekordår for boligsalget

For første gang siden 2007 passerer Málaga-provinsen 30.000 solgte boliger i løpet av året. Helt nøyaktig ble det i fjor gjennomført 30.064 bolighandler, noe som svarer til en stigning på 12,8 prosent på bare ett år. Med de flotte salgstallene for 2017 havner Málaga på en fjerdeplass over de best-selgende
provinsene i Spania, kun forbigått av Madrid med 70.000, Barcelona med 52.000 og Alicante med 34.000 bolighandler.
 
{loadposition google}

Første buss uten sjåfør på vei i Málaga

Som den første by i Europa vil Málaga i år 2020 lansere en førerløs buss. Bussen skal transportere passasjerer, primært cruisegjester, fra den nye lystbåthavnen til byens sentrum. 12 bedrifter investerer til sammen ni millioner euro i prosjektet, som allerede er igangsatt. I dag har flere typer kjøretøy uten sjåfør blitt prøvekjørt, men når prosjektet står klart om tre til fire år, blir det første gang en 12 meter lang buss med plass til 55 ”ekte” passasjerer settes på gaten.
 

{loadposition google}

Vinter OL: første medalje til Spania på 26 år

De spanske prestasjonene under vinter OL har alltid vært ytterst beskjedne.
Faktisk er det kun familien Fernández Ochoa som har sikret landet medaljer. For 46 år siden vant Paco gull i slalåm, og for 26 år siden fulgte hans yngre søster Blanca etter med en bronsemedalje i samme disiplin. Siden da har Spania ikke tatt medaljer. Men på onsdag sikret Regino Hernández fra Málaga en ny bronsemedalje for Spania. Det skjedde i den forholdsvis nye disiplinen snowboard cross på snowboard.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.