Månedsmagasinet på Costa del Sol

Slik er livet, men Johns minne er udødeliggjort gjennom det skrevne ord, og gjennom hans bøker og artikler vil John Einbus navn alltid være blant oss, til glede og nytte for fremtidige generasjoner.

Født 27. juli 1932, Lesja
Død 16. desember 2017, Spania

Det Norske Magasinet mottok nylig den triste meldingen om John Einbus bortgang. I løpet av en periode på hele 10 år, fra 2006 til 2016, beriket John vårt magasin med en rekke artikler, med mange ulike tema, så for dem som har fulgt magasinet vårt opp gjennom årene er han et kjent navn. Mange mennesker på Costa del Sol kjente ham også personlig.
John Einbu har skrevet flere bøker gjennom årenes løp, og hans artikler holdt alltid høy kvalitet og var meget interessante, både for oss i redaksjonen og for tusenvis av magasinets faste lesere. På senhøsten i 2017 produserte redaksjonen en bok som inneholdt alle artiklene som John skrev for Det Norske Magasinet i løpet av perioden 2006-2016, noe vi håper og tror skal bli et kjærkomment minne for familien og alle som kjente ham i årene som kommer.
Selv kjente jeg ikke John personlig, da jeg tiltrådte min rolle i Norrbom Marketing først i begynnelsen av 2017, men jeg fikk heldigvis den store gleden av å slå av en lengre prat med ham på telefonen i november, hvor jeg fikk takket ham for alle hans flotte bidrag til Det Norske Magasinet opp gjennom årene. Vi avtalte å treffes for en hyggelig prat over en kopp kaffe på nyåret, men jeg fikk dessverre aldri muligheten til å møte denne fascinerende mannen personlig. Slik er livet, men Johns minne er udødeliggjort gjennom det skrevne ord, og som en hyllest til John har vi i denne utgaven av Det Norske Magasinet valgt å trykke den første artikkelen han skrev for oss på nytt.
Tom Halvorsen
Av Tom Halvorsen

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.