Månedsmagasinet på Costa del Sol
Gratis meditasjon og coaching til offentlig ansatte – Marbella vokser raskt – Mye influensa i luften

Gratis meditasjon og coaching til offentlig ansatte - Marbella vokser raskt - Mye influensa i luften

Gratis meditasjon og coaching til offentlig ansatte

Junta de Andalucía vil fra neste måned tilby de offentlig ansatte i hele Andalucía gratis timer i meditasjon og personlig coaching (utvikling). Med de nye tiltakene ønsker juntaen å vise at de verdsetter innsatsen til de tusenvis av ansatte i regionen, etter at sentralregjeringen for noen få år siden innførte en lov som økte de offentlig ansattes arbeidsuke fra 35 til 37,5 timer. Junta de Andalucía har alltid kjempet imot den forlengede arbeidsuken, men uten hell. Til gjengjeld kan de nå tilby ekstra frynsegoder, som forhåpentligvis vil ha en positiv innflytelse på den enkeltes arbeidsdag.
 

{loadposition landingpage2}

 

Marbella vokser raskt

Innbyggertallet i Marbella nærmer seg 150.000. På bare et år har kommunen fått mer enn 6.000 nye tilflyttere, og har i dag litt over 147.000 innbyggere. Blant de 6.000 nye Marbella-innbyggerne er 5.000 utlendinger og størstedelen er briter, russere, marokkanere og ukrainere. De siste to tiårene har befolkningen i Marbella stadig økt. I 1998 hadde kommunen 98.000 innbyggere. I 2008 var tallet 130.000, som i dag har økt til 147.000

Mye influensa i luften

Málaga-provinsens legesentre har siden nyttår vært nær ved å kollapse på grunn av en kraftig og utbredt influensa-epidemi, som i løpet av årets første 10-12 dager har rammet nesten åtte prosent av befolkningen. Det er primært eldre og svake som har blitt rammet, og da de ofte har problemer med å bli frisk igjen søker de derfor legehjelp. Flere legesentre har måttet be leger og sykepleiere om å korte ned på sin ferie for å kunne behandle de mange sykemeldte.
 

{loadposition google}

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.