Månedsmagasinet på Costa del Sol
Arbeidsledigheten faller markant – Mer byfornyelse i Fuengirola – Interviú har kommet ut for siste gang

Arbeidsledigheten faller markant - Mer byfornyelse i Fuengirola - Interviú har kommet ut for siste gang

Arbeidsledigheten faller markant

Desember var en god måned for julesalget, restaurantbransjen og det spanske arbeidsmarkedet.
61.500 personer fikk seg jobb, og det bringer den totale spanske arbeidsledigheten ned på 3,4 millioner personer. De nye arbeidsplassene ble i forrige måned primært skapt innenfor servicefagene. De siste ledighetstallene er de beste på åtte år, og arbeidsledigheten falt i løpet av 2017 med rundt 400.000 personer. Den spanske ledigheten har falt med totalt 1,6 millioner personer siden februar i 2013, da arbeidsledigheten var på sitt høyeste.

Mer byfornyelse i Fuengirola

På mandag morgen gikk startskuddet for 5 mindre prosjekter i Fuengirola. Kommunen investerer litt over 1,5 millioner euro på å få utbedret og fornyet gatene Jacinto Benavente, Moreno Carbonero, Matagorda, Héroes de Balar og plassen ved busstasjonen. Plassen på 650 kvadratmeter skal renoveres, så den både blir finere å se på og lettere å komme til og fra for fotgjengere.
På sikt ønsker kommunen seg en helt ny og større busstasjon litt utenfor sentrum, men den trenger støtte fra Junta de Andalucía for å få prosjektet gjennomført.
 
{loadposition google}
 

InInterviú 3terviú har kommet ut for siste gang 

”Hvis det er noen som tør, så er det Interviú”. Slik har det lydt i 42 år, men nå er det over for det spanske ukebladet Interviú, som tilhørte den store mediagiganten Grupo Zeta. Ukebladet var kjent for to ting: Sine (nesten) nakne kjente spanske personligheter på forsiden. Og sine meget dyptgående og rebelske artikler om korrupsjon, politisk hestehandel, medias innflytelse, skattesaker, svindel og bedrag. Men etter flere år med underskudd har Grupo Zeta besluttet å ikke sende Inteviú på gaten lenger.
 
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.