Månedsmagasinet på Costa del Sol
Málaga-provinsens største narkotikasmugler anholdt – Valget i Catalonia: Same Old Song – Vincci sætter glans på Málaga – International veteran forstærker Málaga CF

Málaga-provinsens største narkotikasmugler anholdt - Valget i Catalonia: Same Old Song - Vincci sætter glans på Málaga - International veteran forstærker Málaga CF

Málaga-provinsens største narkotikasmugler anholdt

I en storstilet aktion onsdag aften fik det spanske nationalpoliti og skattevæsen skovlen under Costa del Sols største narkotikasmugler. Myndighederne beslaglagde i alt 960 kilo kokain, som var skjult i ananas, der blev fragtet i store containere, som blev fragtet fra Bolivia over Costa Rica til Algeciras, hvor det spanske nationalpoliti i forgårs slog til. Bag den massive import står en ældre spansk/marokkansk herre på 72 år, som tilsyneladende har dedikeret sig til narkotikaimport i fire årtier men aldrig har været anholdt før. Han begyndte med handel og smugling af hash fra Marokko og senere kokain fra Sydamerika. Via sine fire sønner og to svigersønner har han opbygget Málaga-provinsens i særklasse største og bedst gennemtænkte struktur for import af narkotika. Hans organisation består bl.a. af adskillige ejendomsmæglervirksomheder og et fragtfirma, som har været med til at hvidvaske og skjule de kæmpe summer, den ulovlige narkotika handel har indbragt. Spansk politi og skattevæsenet har nu beslaglagt mafiaklanen 57 ejendomme, 2 millioner euro på bankkonti, 15 køretøjer, våben, smykker og 180.000 euro i kontanter.
I alt 11 personer er blevet anholdt.

Valget i Catalonia: Same Old Song

Den ene halvparten ler – den andre gråter. Gårdagens regionalvalg i Catalonia endte med nøyaktig samme resultat som ved det forrige valget i 2015. De to store uavhengighetspartiene, ERC og Junts per Catalunya, bevarer sin stemmemasse og samler tilsammen 66 av parlamentets 135 mandater. Det er bare to mandater fra de nødvendige 68 mandatene som skal til for å samle flertall. Men de mandatene får de med største sannsynlighet fra det sterkt venstreorienterte partiet CUP, som langt i fra er enige med ERC og Junts per Catalunya om alt, men dog er med på leken om katalansk uavhengighet.

På denne måten vinner uavhengighetspartiene valget med 70 – 65 mot de fire pro spanske partiene (Ciudadanos, PSOE, PP og Podemos).
Men valgresultatet er allikevel ikke så entydig, for målt i stemmer var det 52 prosent av katalanerne i går som stemte på de partiene som ønsker et samlet Spania. Det er utelukkende mandatfordelingen som gjør at uavhengighetspartiene forblir ved makten. Hvilken stil de nå velger å legge for dagen, må tiden vise.

Vincci sætter glans på Málaga

Hotelkæden Vincci tager efter nytår hul på et nyt ambitiøst hotelprojekt i Málaga. Vincci har erhvervet en af byens ældste og mest bevaringsværdige bygninger på hovedstrøget Calle Larios nr. 10, som i år 2020 vil stå klar til at åbne som nyt, lækkert firestjernet hotel i bymidten. Hotellet vil til den tid have 76 værelser, restaurant og terrasse med bar og pool. Det nye hotelprojekt i Málaga bliver Vincci’s tredje hotel i Málaga og det femte i Málaga-provinsen.
Málaga-hotellet Vincci Posada del Patio er femstjernet. Det samme gælder kædens hoteller i Marbella og Benalmádena.

Manuel ItturaInternational veteran forstærker Málaga CF

Málaga CF, der holder til i bundregionen i den bedste spanske fodboldrække, La Liga, forstærkes til januar – bl.a. af en international veteran, som tørnede ud for klubben i de glade dage i Champions League i sæsonen 2012-13.
Der er tale om den nu 33-årige Manuel Ittura (billedet herover), midtbaneslider med 33 landskampe for Chile.
Han er netop ankommet til Málaga fra Mexico, hvor han repræsenterede klubben Necaxa. Tidligere i hans karriere tørnede han endvidere ud for Murcia, Granada, Udinese i Italien og Rayo Vallecano.
Tillige er centerforsvareren Ignasi Miquel fra den spanske 2. divisionsklub Lugo købt. Som yngre spillede han for såvel Arsenal, Leicester som Norwich City i England.
Det forventes, at de begge er med for Málaga i den første hjemmekamp i 2018 mod Espanyol på Estadio La Rosaleda.
Billetter til denne match:
kontakt@malaga-support.dk – tlf. +34 617 700 424

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.