Månedsmagasinet på Costa del Sol
Død person funnet i sjøen i Marbella – Skattevesenet trapper opp innsatsen mot ulovlig bygging – Ny trener i Málaga C.F.

Død person funnet i sjøen i Marbella - Skattevesenet trapper opp innsatsen mot ulovlig bygging - Ny trener i Málaga C.F.

Død person funnet i sjøen i Marbella

En kvinne fikk sitt livs store sjokk da hun på sin vanlige søndagstur langs stranden i Marbella fant en død person i vannet. Det viste seg å være den 35-årige britiske kvinnen Rebecca Muldoom, som siden 2. januar har vært meldt savnet. Rebecca Muldoom var midt i en rettssak om hustruvold på det tidspunktet hvor hun plutselig forsvant fra sin bolig. Til tross for intensiv etterforskning hadde lokalpolitiet ikke klart å finne den forsvunne kvinnen. Hun etterlater seg to barn på 8 og 11 år, som nå er i besteforeldrenes varetekt.
 

{loadposition Google}

Skattevesenet trapper opp innsatsen mot ulovlig bygging

Via drone-opptak fra luften og flere inspeksjoner har skattevesenet i Málaga igangsatt sin hittil største jakt på boligeiere som uten tillatelse har fått utført større eller mindre ombygninger på sin bolig, som f.eks. utestuer, altaner, overdekning av terrasser, redskapsskur, paviljonger og carporter. Det er alt sammen mindre byggverk, men som man skal ha en byggetillatelse til og dermed betale litt for. I Málaga-provinsen har skattevesenet ca. 87.000 boliger under observasjon. Bøtene for ulovlige byggverk i private boliger går fra 600 euro og oppover.

Ny trener i Málaga C.F.

Med bare 11 poeng etter 19 kamper ble lagets trener, Michel, sparket på søndag. At Michel blir sparket etter en miserabel sesongstart er ikke så overraskende. Det er til gjengjeld navnet på hans etterfølger. For ny mann i det varme setet blir José González, som er et ukjent navn for mange. José González spilte en enkelt sesong for klubben i 1996 (den gangen lå Málaga C.F. i 2.) Divisjon B) og han har siden ført en beskjeden tilværelse som trener. Hans største prestasjon var i sesongen 2015/16, da han reddet Granada fra å rykke ned fra La Liga. Laget hadde da de samme problemene som Málaga C.F. har i dag. José González har tegnet kontrakt for nåværende sesong og får sin kontrakt forlenget én sesong hvis han redder klubben fra nedrykk.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.