Månedsmagasinet på Costa del Sol
Flexnet: Internett til alle

Flexnet: Internett til alle

Det går hurtig hos Flexnet i Centro Idea. Det samme gjelder deres internettforbindelser, som bare blir bedre og hurtigere med tiden.
”Folk vil ha internett med høy hastighet som aldri før. Men det skal være lett, ikke for dyrt og på noen betingelser som er mulig å forstå. Skandinavene nøler ikke med å stille krav, og vi gjør alt vi kan for å etterleve dem,” forteller Nicolaj Lodberg fra Flexnet. Han forklarer hvordan bedriften via et tett samarbeid med leverandørene Movistar, Vodafone og Orange har skapt noen produkter og en service som lever opp til skandinavenes behov. ”Vårt internett er hurtig, man blir tilknyttet på en dag eller to, og så betaler man kun for det antall måneder man bruker nettet, forklarer Nicolaj, og understreker at Flexnet nå har produkter uten noen form for bindingstid. Nettopp ”ingen bindingstid” og korttidskontrakter er noe som Nicolaj Lodberg og hans partner, Anna Allesø Weidemann, setter stor fokus på.
”Vi merker at turismen har økt, for flere og flere nye kunder ønsker en hurtig internettforbindelse for et par uker eller tre. Mange tror at man kan klare seg med sin roaming, men ofte blir man skuffet over hvor langsom forbindelsen er,” forteller Anna, som har løsningen til de mange feriegjestene. ”Det koster 40 euro for én uke og 60 euro for to uker. Alt er inkludert i våre priser – også momsen. Våre priser og kontrakter har alltid vært tydelige og gjennomsiktige.”
Ønsker man hurtig og stabilt internett som hel- eller halvtårsboende på Costa del Sol koster det mellom 49,95 og 69,95 euro pr. måned for en kontrakt på tre måneder eller lengre. I tillegg kommer en engangskostnad på mellom 30 og 200 euro til en ruter og etablering, alt avhengig av hvilket produkt som velges. Har man problemer eller er i tvil, kan man kontakte Flexnets servicesenter, som behersker alle de tre skandinaviske språk.
”Vår suksess skyldes utelukkende det å skape et produkt og tilby en service som for få år siden ikke fantes til skandinaver og andre utlendinger. Og så nøler vi ikke med å gå den ekstra mil som skal til for å få kundene i mål og gjøre dem fornøyd,” forteller Nicolaj Lodberg og kommer inn på Flexnets nye hjemme-service. ”Vi tilbyr nå å kjøre ut til folk, hvis de er mer trygge ved at vi kobler opp deres nye internett. Det koster 50 euro, uansett hvor du bor på kysten – og vi drar først når alt er koblet til og fungerer perfekt,” lover Nicolaj.
Det har unektelig skjedd mye på kort tid. For bare fem-seks år siden var det flere steder på Costa del Sol nærmest umulig at få en ordentlig internettforbindelse. Og det var fullstendig umulig å få det uten å skulle skrive under på en langvarig uoppsigelig avtale med en spansk leverandør. -Men det fikk Flexnet gjort noe med.
”I vår spede start kom vi langt med å bryte språkbarrieren mellom de skandinaviske brukerne og de spanske leverandørene. Nå har våre produkter fått den fleksibiliteten som vi lenge har drømt om og jobbet mot, for i dag har vi den skreddersydde løsningen for både feriegjesten og til skandinavene som bor her hele året, eller bare noen måneder i året,” avslutter de to internettekspertene. Som noe helt nytt tilbyr de nå også fibernettforbindelser.
For mer informasjon kontakt Flexnet i Centro Idea
Mandag til fredag kl. 10 – 17
Tlf: 952 66 33 00
www.flexnet.es

Av Flexnet

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.