Månedsmagasinet på Costa del Sol
Loft & Roomers store lagersalg starter snart

Loft & Roomers store lagersalg starter snart

Opp til 90 % rabatt og ”give aways” – slik blir det når Loft and Roomers åpner dørene for lagersalg i weekenden 28. – 29. oktober kl. 10 – 18. I løpet av de siste par månedene har medarbeiderne samlet varer sammen til lagersalget og sortert ut de varene som har en liten feil, og som derfor ikke kan selges til full pris i butikken. Det kan også være restpartier som skal ut, for å lage plass til nye varer. I alle fall er det gode muligheter for å sikre seg et kvalitetsmøbel i nordisk stil til en riktig så fornuftig pris.
 
På hele området foran Loft & Roomers lager, som ligger på den motsatte siden av Mijas-veien enn butikken, vil det være møbler og pyntegjenstander i Loft & Roomers klassiske, nordiske stil.
Det vil være bord, stoler, hagemøbler, reoler og kommoder, men også mindre ting som puter og en rekke forskjellige typer glass, som drikkeglass, vinglass, ølglass osv. Noen varer har mindre feil eller defekter men ellers et flott design, og så er det også de gjenstandene som ikke har noen feil, men som bare opptar plass på lageret, og som derfor skal selges for å lage plass til nye varer.
 
På plassen foran lageret vil det være underholdning med musikk, pølsebod og forfriskninger, så stemningen kommer til å være helt på topp under lagersalget. Det vil også være underholdning for de små, så ta hele familien med og få en hotdog og en forfriskning, mens du gjør årets innredningskupp på Costa del Sols hyggeligste lagersalg.
 
Det er den første gangen noensinne at Loft & Roomers holder et rent lagersalg, men planen er at det skal bli et fast arrangement. Det er lett å finne lageret. Du skal bare svinge til høyre rett etter Loft & Roomers butikk – og etter ca. 200 meter vil du kunne se lageret. Adressen er Urbanización Pueblo Don Silverio, 25 – det er god og gratis parkering.
 
“Vi har holdt på i fem år nå, og i løpet av disse årene har det samlet seg en masse varer som vi kan selge til helt fantastiske priser for å lage plass til nye spennende varer. En stor del av møblene og tilbehøret vi selger ut er i helt perfekt stand, så du får virkelig muligheten til å gjøre et godt kjøp!
Vi planlegger å ha to lagersalgsarrangement hvert år – et på våren og et på høsten – og jeg er helt sikker på at det blir noen riktig morsomme dager!”, sier Anja Al-Akabi, CEO.
 
Levering er som vanlig gratis med Loft & Roomers ved kjøp over 500 €, ellers kan levering arrangeres for en ekstrapris.
 
www.loftroomers.com – 952 66 41 70 – mijas@loftroomers.com
Av Loft & Roomers

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.