Månedsmagasinet på Costa del Sol
AssurandørGruppen ønsker Allan velkommen!

AssurandørGruppen ønsker Allan velkommen!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
AssurandørGruppen har inngått en samarbeidsavtale med Allan Sønderby – Velkommen til teamet!
Allan er ny forsikringskonsulent i AG-Gruppen etter Jan Wolfgangs fratredelse i firmaet. Dette betyr at i tiden fremover vil Allan ta seg av norske, svenske og danske kunder, og Preben vil ta seg av danske og spanske kunder – dette gjelder både private og forretningskunder. De tilbyr et bredt utvalg av forsikringer, fra innbo- og boligforsikring til sykeforsikring – se hjemmesiden www.ag-gruppen.com for et overblikk over alle deres forsikringer. Dette profesjonelle teamet vil hjelpe kundene på grunnlag av en solid dansk og spansk bransjeutdannelse, og ikke minst på sunn fornuft. Utover deres 30 års erfaring innen forsikringsbransjen er de heller ikke redd for å komme med gode råd utenfor bransjen, f.eks. om advokatbistand, hjelp til språket, arveavgifter, opplysninger til registrering av bil i Spania, eller andre problemer som nystartede nordmenn i Spania eventuelt måtte ha.
AG Gruppen leverer en god og oppriktig service med deres unike konsept innenfor forsikringsbransjen, hvor de kommer til kundene for å få et helt konkret inntrykk av nettopp kundenes behov og ønsker. På denne måten kan de optimalt tilpasse forsikringene personlig med den beste dekningen i tilfelle uhellet skulle skje! Forsikringspolisene skriver de ut på kontoret, hvilket betyr ingen ventetid. De står alltid klar sammen med de samarbeidende selskaper både i kjøpssituasjonen av forsikringspolisen men like så viktig; i den eventuelle skadesituasjonen.
Preben er klar på tlf. 649957470 og Allan er klar på tlf. 622116497, eller på e-mail info@ag-gruppen.com – Se mer på hjemmesiden www.ag-gruppen.com.

Av AssurandørGruppen

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet