Månedsmagasinet på Costa del Sol
Fia i backen – suksess med svensk design og OUTLET!

Fia i backen – suksess med svensk design og OUTLET!

Etter å ha drevet klesbutikken Fia i backen fremgangsrikt i syv år, bestemte eieren Fia Ensgård seg for et drøyt år siden for at hun skulle gjøre en endring. Med fokus på aktive, motebevisste kvinner endret butikken konseptet, og siden 1. februar driver hun nå Fia i backen OUTLET.
”Mange blir veldig overrasket. Det virker som om folk tror at OUTLET bare handler om b-varer samt merkebutikkenes usolgte klær, men OUTLET har flere betydninger. I min OUTLET handler det om at kunden finner unike plagg til meget fordelaktige priser sammenlignet med Skandinavia. Dette er mulig siden jeg kommuniserer og handler direkte fra designerne og gjør alle innkjøp uten mellomledd”, forklarer Fia, som forsikrer oss om at alle klærne i hennes butikk har den samme høye kvaliteten som hun er kjent for. Hun fortsetter: ”Selvsagt har jeg samme designere som tidligere, som f.eks. Baldino, DesignWerket og ikke minst Camilla Thulin, men nå har jeg også klesplagg fra nye designere, og direkte fra prøvekolleksjoner. Prøvekolleksjoner innebærer at klærne bare finnes i et eneste eksemplar. Så vil man ha unike plagg skal man holde et øye med prøvekolleksjonene! Og takket være fortløpende leveranser fylles butikken opp hele tiden, så det kan skje veldig mye fra en uke til den neste.”
 
Fia i backen har åpent hverdager kl. 11-14 samt 17-20, men om du ønsker å besøke Fia i backen på andre tidspunkt og få personlig service, så åpner Fia gjerne butikken etter avtale. Under dette møtet har Fia muligheten til å konsentrere seg 100% om å tilby deg all sin ekspertise om passform, fargevalg, tips og idéer!
 
Vil du vite mer om hva som skjer i butikken og holde deg oppdatert om butikkens ulike arrangement, så følg med på Facebook: “Fia i backen”
Fia i backen, Avd.Miguel de Cervantes/Plaza Baltasar Gracián 1, La Campana, Nueva Andalucía.
Tlf. 952 81 65 12
Av Fia Ensgård

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet