Månedsmagasinet på Costa del Sol
Usynlig tannregulering med Alineadent

Usynlig tannregulering med Alineadent

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Har du kanskje tenkt at du skulle ville rette ut de skjeve fortennene men føler ikke for å gå rundt med en fast tannregulering, såkalt ”streng”? Nå finnes muligheten til å få flyttet tennene til ønsket posisjon ved hjelp av gjennomsiktige plastskinner som man kan ta av. Disse anvendes om natten så vel som under større deler av dagen.
Innledningsvis tar man avstøpninger av kjevene. På disse gjøres så et studie hvor kjevene digitaliseres og man får muligheten til å se sine kjever i 3D-format på en datamaskin. På denne modellen kan man siden se hvordan behandlingen vil forløpe, samt hvordan det kommer til å se ut etter avsluttet behandling. Vil man gjennomføre behandlingen lages det en rekke modeller med 3D-teknikk der tennene har blitt forflyttet et lite stykke mot det endelige resultatet, til tennene står som man vil ha dem. På grunnlag av disse modellene lages så plastskinnene.
 
Behandlingstiden varierer fra 3 til 8 måneder, avhengig av hvor store tannforflytningene er. Det er med andre ord en tidseffektiv behandling.
Behandlingen forløper med en ny skinne hver andre uke helt til tennene står i korrekt posisjon. Deretter anbefales det at man benytter en skinne om natten for å stabilisere bittet og dermed forhindre at tennene flytter seg tilbake.
 
Behandlingen retter seg først og fremst mot voksne personer, men kan også utføres på ungdommer dersom bittet ikke behøver å korrigeres altfor mye.
 
På Clinica NorDental har de gjennomgått spesialutdannelse i Alineadentsystemet og de har brukt systemet over lengre tid med meget gode resultater.
Er du interessert i usynlig tannregulering tar de gjerne imot deg for en konsultasjon og kan deretter gi mer informasjon om dette er et bra alternativ for deg eller ikke.
 
Du er velkommen til å kontakte en av deres følgende klinikker:
  • Fuengirola Tlf: (+34) 952 583 595 Mail: fuengirola@clinicanordental.com
  • Elviria Tlf: (+34) 952 834 263 Mail: elviria@clinicanordental.com
  • Estepona Tlf: (+34) 952 883 443 Mail: estepona@clinicanordental.com
Av Clinica NorDental

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet