Månedsmagasinet på Costa del Sol
Bruun Rasmussen Kunstauksjoner

Bruun Rasmussen Kunstauksjoner

Å handle på auksjon er en opplevelse som du ikke bør snyte deg selv for. Det er her du kan kjøpe de sjeldne, fine og utsøkte gjenstandene som du ikke finner andre steder. Det er også her du opplever spenningens sus, når kampen om et verk av yndlingskunstneren setter inn, akkurat som det er her du merker gleden – eller ergrelsen – når hammeren endelig faller!
 
Bruun Rasmussen Kunstauksjoner er et av Danmarks eldste auksjonshus, og er samtidig blant Skandinavias ledende. Når det gjelder spesialkunnskap, markedsinnsikt og vurdering av kunst, antikviteter, design og samlerobjekter, tilbyr Bruun Rasmussen ekspertise fra kompetente og erfarne medarbeidere.
Det hele startet den 6. oktober 1948, når Arne Bruun Rasmussen lot hammeren falle for første gang i auksjonssalen i Bredgate 33 i København. I dag ledes den familiedrevne bedriften av Jesper Bruun Rasmussen, men neste generasjon, Alexa og Frederik Bruun Rasmussen, er også engasjert i auksjonshuset. I 2004 ble den første nett-auksjonen lansert, og i dag er auksjonshuset bygget ut med flere avdelinger i København og Aarhus, samt representasjon i Sverige, Tyskland, Frankrike, Belgia, Luxembourg, Spania, Italia, Thailand og USA.
Omkring 100.000 gjenstander tilbys årlig på de tradisjonelle auksjonene samt daglige nett-auksjoner, hvor du kan by på alt fra kunst, antikviteter, moderne design og smykker, til bøker, mynter, frimerker, vin og våpen.
Uansett om du er på utkikk etter et moderne maleri, en møbelklassiker, en funklende diamantring, et elegant armbåndsur eller en flaske fortryllende Champagne, er det alltid et rikt utvalg av emner i alle prisklasser på Bruun Rasmussens auksjoner.
 
Finn dine egne favoritter selv på bruun-rasmussen.dk!
Av Bruun Rasmussen

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet