Månedsmagasinet på Costa del Sol
Rincon Rent: Tjen gode penger på å leie ut din bolig

Rincon Rent: Tjen gode penger på å leie ut din bolig

Hvis du har den rette boligen og jobber med de rette folkene, kan du tjene godt på å leie den ut. Uansett, om det dreier seg om en kortere eller lengre periode av året.
 
Det har blitt populært å leie ut sin spanske feriebolig, men ikke alle kan klare å ordne med det praktiske, hvis ikke de selv bor i Spania. ”Og det er her vi kommer inn i bildet, da vi ordner alt det praktiske både før, under og etter leieperioden,” garanterer Michael Kolodnicki og Joan Hansen fra Rincón Rent.
 
Det danske makkerparet startet sitt utleiebyrå i 2006, og har i dag et bredt utvalg av boliger til ferieutleie på det meste av Costa del Sol, i kategoriene; golfboliger, strandleiligheter, luksusvillaer og ikke minst helt alminnelige ferieboliger med sjøutsikt og adgang til svømmebasseng. Boligene er stort sett fullt utleid i de periodene som er tilgjengelige for utleie, og vi er derfor klar til å utvide vår portefølje”, forteller Joan, mens Michael forklarer, at 90 prosent av deres kunder er skandinaver. «Våre leietakere ønsker lekre, skandinavisk-inspirerte boliger mellom Málaga og Marbella. Har du det, kan vi markedsføre og optimalisere din inntjening på utleie.»
 
Rincón Rent bruker store ressurser på markedsføringen, legger vekt på de små detaljer og dedikerer seg 100 prosent til jobben.
«Det skal være lett for boligutleier å samarbeide med oss. Vårt rengjøringsteam klar- og rengjør boligen før og etter leieperioden, og er det en vannkran som drypper, eller en tv som ikke virker, ordner våre servicefolk det enkelt og hurtig,» lover makkerparet. ”Nettopp serviceteamet er en vital del av vår virksomhet, og alle i teamet løper ekstra hurtig for å gjøre livet lett for både leier og utleier”.
 
«Vi har i løpet av det siste året utvidet med flere nye medarbeidere på vårt kontor i Centro Idea, innenfor både kundeservice, booking samt markedsføring. Og det har vi gjort nettopp for å kunne yte den service som vi mener er så viktig for et godt og langvarig samarbeid med våre boligeiere. Som tillegg til tidligere arbeidsoppgaver, ivaretar våre nye folk blant annet alt det praktiske i forbindelse med den nye leieloven for registrering av utleieboliger og innsjekk av gjester. Det er to punkter i den nye leieloven som vi har erfart har pålagt mange utleiere store utfordringer, som er hvorfor vi ivaretar oppgavene for alle våre boligeiere, så de enkelt og raskt kan komme i gang med utleien”, slutter Michael og Joan, som med glede møter deg for en uforpliktende prat om utleiepotensialet i din bolig.
 
Kontakt: +34 607 377 499 / info@rinconrent.com / www.rinconrent.dk

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.